SP afdeling Den Haag

www.sp.nl Den Haag Tomaat

Sloop Constant Rebbequestraat gaat niet door

De sloop van de panden aan de Constant Rebbequestraat gaat niet door!. Lees HIER om het verhaal te lezen.

SP Den Haag start actie "De stad is van ons".

30 augustus was de officiele start van de campagne "De stad is van ons". Met een regentencabaret erd de draak gestoken met de wethouders. Op de "De stad is van ons". staan de foto's en een kort verslag. Er worden voorlopig 10000 kaarten uitgezet maar mochten er meer mensen mee willen doen dan wordt het aantal kaartjes vergroot. Naast de kaartjes komen er ook posters die de actie moeten bijstaan. De posters zijn voor fl. 2,50 verkrijgbaar. De aankomende tijd zal de SP op diverse plaatsen in de stad staan om de kaartjes in ontvangst te nemen. Ook kunnen kaartjes on-line worden ingevuld op deze internetsite door hier te klikken. Wilt u reageren op de actie? Dit kan via een email.

Soap over de mooie stad met drollen in de duinen.

De SP is de actie "aansluiting op de 21e eeuw gestart, omdat zij het zat waren dat strandtenten niet aangesloten worden op het riool, ondanks dat de strandtenthouders al 15 jaar hiervoor strijden. Het is inmiddels een hele soap geworden waarvan u kunt meesmullen

Deel 1 : Gemeente wil alleen de lusten

Deel 2 : Aansluiting op de 21e eeuw

Schriftelijke vragen over onderzoek Dibbetstraat

De SP heeft schriftelijke vragen gesteld over de sloop van de panden in de dibbetstraat. Er is een onderzoek geweest door een buro Plompen, waarvan de onderzoeker eerder werkte voor een ander buro welke Steadion eerder adviseerde over dit complex.

Schriftelijke vragen voor verordening Tattooshops

De SP heeft schriftelijke vragen gesteld aan de wethouder waarom er nog geen verordening voor de hygiene regels in Tattoo shops.

Dossiers


* Rijswijkseplein

* Zwarte Madonna

Wat staat er op de site:


* Nieuws van de Haagse SP

* Wie doet wat bij de Haagse SP

* Opinie artikelen van de afdeling, gemeenteraadsfractie
* Prikbord van SP leden met interessante oproepen
* Nieuws van de gemeenteraadspagina

* WVG klachtenweek

* Digitale tomatometer: geef uw mening!

* Rood : Haagse jongeren in de SP

Nieuwsbrief SP Den Haag

De afdeling Den Haag wil eenmaal per maand een nieuwsbrief rondsturen per email. In deze nieuwsbrief staan korte verwijzingen naar onze site en het laatste nieuws eerst! Verder staan er in deze nieuwsbrief oproepen en aankondigingen van acties. Meld u aan door hier te klikken en u ontvangt deze nieuwsbrief elke maand. Wilt u hem niet meer ontvangen? Klik dan hier en u wordt uit de verzendlijst verwijderd.

Contact

Opmerkingen over deze pagina's kunt u sturen naar de webmaster van deze site. Algemene reacties, Haagse zaken of gewoon contact met de Haagse SP kunt u sturen naar denhaag@sp.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' SP Den Haag start actie 'De stad is van ons'. '
Lees ook