Ingezonden persbericht


Persbericht

Spa ontwerpt vrolijke babycollectie met Prénatal

Maarssen, 31 juli 2002 - Spa Reine, ook wel bekend als Spa Blauw, introduceert met Prénatal een nieuwe babycollectie. De artikelen worden opgevrolijkt door de Pierrot, het beeldmerk van Spa. De Pierrot beschermt, leert, speelt, waakt en heeft plezier. De artikelen zijn hiermee niet alleen ludiek, maar hebben ook een pedagogisch en educatief tintje. De praktische en kindveilige collectie bestaat uit een drinkbeker, een slabbetje, een kommetje, een bordje en een badcape.

Op ieder artikel zorgt de Pierrot voor de vrolijke noot: hij giet de planten (drinkbeker), veegt de slab schoon (slabbetje), hij plonst in het bad te midden van de eendjes (badcape), hij wacht op zijn vieruurtje (kommetje) en houdt zich vast aan de wijzer van het middaguur (bordje). De artikelen kunnen bij elkaar worden gespaard door het verzamelen van streepjescodes van de 1,5 liter Spa Reine flessen. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar via de site www.spa.nl, via 0900-2020622 en in alle winkels van Prénatal. De spaarkaarten worden ook automatisch verspreid via De Blije Doos, De Baby Doos en via de zwangerschapstas en de geboortekoffer van Ronduit.

Water is essentieel voor moeder en baby. Tijdens haar zwangerschap moet de toekomstige moeder voor twee drinken. Na de zwangerschap moet de moeder minimaal 2 liter water per dag drinken om voldoende borstvoeding te kunnen geven. Voor de baby is het water onmisbaar voor zijn hydratatie en voor de ontwikkeling van zijn nog onvoldoende volgroeide nier- en verteringsstelsel. Maar niet ieder water is hiervoor geschikt. Omdat zout het water in het lichaam vasthoudt, verdient water met een laag gehalte aan natrium (zout) de voorkeur. Net als water met een laag gehalte aan mineralen om de niertjes van de baby niet te zwaar te belasten. Spa Reine beantwoordt aan beide vereisten.

Spa Reine is een van de zuiverste waters van Europa, aanbevolen door de Belgische Vereniging voor Kindergeneeskunde. Vanwege het lage natriumgehalte en de bacteriologische zuiverheid wordt Spa Reine dan ook aanbevolen bij het aanmaken van de flesvoeding maar ook puur tussen de voedingen door. De kwaliteiten van Spa Reine zijn onder meer erkend door de Koninklijke Academie voor Geneeskunde van België.

De introductie vormt een onderdeel van het streven van Spa naar continue vernieuwing, waarmee Spa haar marktleiderschap onderstreept.
---

Deel: ' Spa ontwerpt vrolijke babycollectie met Prénatal '
Lees ook