Spaanse tennis en padel Clinics bij TPC Maaspoort in 's-Hertogenbosch


Marathonloop 2 's-Hertogenbosch, 20170405 -- Afgelopen zaterdag en zondag 1 en 2 april heeft Tpc Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch een prachtig evenement gehad: Tennis en Padel clinics gegeven door 2 Spaanse tennis- en Padelleraren.

Van 11 tot en met 26 maart 2017 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen tennis en padel weer georganiseerd bij TPC maaspoort aan de Marathonloop 2 in ‘s-Hertogenbosch.

Tennis werd gespeeld op verschillende niveaus (zelfs in aparte 55+ categorieën): Dames enkel, dames dubbel, heren enkel, heren dubbel en de mix dubbel. Padel wordt gespeeld op 3 niveau’s: Dames dubbel, heren dubbel en mix dubbel.

In een oosters gedecoreerd clubhuis, het thema dit jaar,  werden tussen de wedstrijden door heerlijke oosterse hapjes geserveerd. Echte Vietnamese loempia’s, heerlijke sushi (gesponsord door sushi-point) en nog veel meer.  Tijdens de wedstrijden was op een dag zelfs een echte sportmasseuse aanwezig van Cblife, die de spiertjes weer los maakt.

Op 2 padelbanen en 8 tennisbanen werd sportief gestreden door verschillende sporters op diverse niveaus. De 1e en 2e prijzen logen er niet om dit jaar:

Een 1 uur durende clinic in tennis of padel, Dit gesponsord door Marina van Sligter (een fervent padelspeelster en president van Keystone europe)

2 topspelers/trainers uit Marbella (Spanje), Saul Rielo (Padel) en Alberto Urdin (Tennis/Padel), hebben de clinics verzorgd in het weekend na de kampioenschappen op 1 en 2 april.

2 druk bezochte dagen waar iedereen met veel plezier genoot, lol had en de tennis en padel technieken heeft kunnen bijspijkeren ter voorbereiding van het komende competitie seizoen.

De commissie heeft nu al zin in de volgende gezellige en sportieve clubkampioenschappen in 2018.

Wellicht wederom met clinics, wie weet?


Zoekwoorden:

Deel: ' Spaanse tennis en padel Clinics bij TPC Maaspoort in 's-Hertogenbosch '
Lees ook