Gemeente Breda

22-07-2002

Spannende verhalen en opzwepende muziek bij En Plein Public

Op vrijdag 26 juli kan het Bredase publiek genieten van een dubbel optreden op het Concordiaplein. Om 19.00 uur en om 20.30 uur vertelt Joe Baele, gezeten op de trappen van zijn Gipsy Roman woonwagen en vergezeld door Gadjo Marten, spannende verhalen in de traditie van de fabulatori. Om 21.30 uur zetten Richi Martina en zijn percussieband het plein in lichterlaaie met hun aanstekelijke muziek. Zoals altijd zijn is ook dit En Plein Public optreden gratis toegankelijk.

Treed binnen in de zigeunerwereld en proef de sfeer van mysterie, betovering en muziek! Joe Baele vertelt verhalen vol humor, horror, fijne plots en stekelige weerhaakjes. Hij wordt hierbij vergezeld door Gadjo Marten, muzikant en poppenspeler. Iedere pop, door hemzelf gemaakt, heeft zijn eigen verhaal en wordt op wondere wijze tot leven gebracht. Na een korte pauze is het tijd voor Richi Martina en zijn band. Swingende percussie en heel veel enthousiasme zorgen ervoor dat het bij deze Bredanaar moeilijk wordt om stil te blijven zitten.

Het programmaboekje van En Plein Public is gratis te verkrijgen in het stadskantoor (balie voorlichting), bij het Cultuurpunt en bij de VVV. Deze informatie is ook te vinden op de website: www.enpleinpublic.nl

Breda, 22 juli 2002

Deel: ' Spannende verhalen en opzwepende muziek bij En Plein Public Breda '
Lees ook