Speciale foto-expositie tijdens Gay Pride 2009


AMSTERDAM, 20090611 -- Het eerste weekend van augustus staat Amsterdam weer helemaal in het teken van de jaarlijkse Gay Pride. Ter gelegenheid hiervan zal Eduard Planting Fine Art Photographs een speciale foto-expositie organiseren.

Op deze expositie zijn foto's te zien van wereldberoemde internationale fotografen als Robert Mapplethorpe, Herb Ritts, Annie Leibovitz en Andres Serrano. Van eigen bodem is werk te bewonderen van onder andere Erwin Olaf, Diana Blok, Els van der Monde en opkomend talent Derk Bos.

Een van de blikvangers is het prachtige portret van het beroemde fotografenduo Pierre & Gilles door de Franse fotograaf Grard Rancinan, dat afgelopen november nog te zien was in het Palais de Tokyo te Parijs. Ook uit de eerste Tattoo Series van de Chinese kunstenaar Huang Yan zullen twee werken te zien zijn.

Eduard Planting Fine Art Photographs is gevestigd in de Jordaan, vlakbij het Homomonument. De galerie bezit een fraaie mix van werken van gevestigde namen en talentvolle kunstenaars met potentie.

De speciale Gay Pride foto-expositie met vele opmerkelijke en spraakmakende kunstwerken is te zien van zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 15 augustus 2009. De opening vindt plaats op zaterdag 25 juli, tussen 16.00 en 18.00 uur, in aanwezigheid van enkele van de gexposeerde fotografen.

Eduard Planting Fine Art Photographs
Eerste Bloemdwarsstraat 2 links
1016 KS Amsterdam

www.eduardplanting.com

Openingtijden: woensdag t/m zaterdag 13.00-18.00 uur.
Speciale extra openingstijden op zaterdag 1 augustus (11.00-18.00 uur) en zondag 2 augustus (13.00-18.00 uur).


Deel: ' Speciale foto-expositie tijdens Gay Pride 2009 '
Lees ook