Persbericht nr. 10, 21 juni 1999

SPECIALE PENDELBUSSEN NAAR PARKPOP!

Aanstaande zondag, 27 juni, laat het Zuiderpark weer flink van zich horen. Want ook dit jaar is er weer voor een nieuwe editie van Parkpop.Om de stroom bezoekers zo goed mogelijk op te vervoeren, zet HTM speciale pendelbussen in.

Routes pendelbussen * Vanaf het Centraal busplateau op Centraal Station rijdt er een bus naar de ingang van het Zuiderpark aan de Melis Stokelaan ter hoogte van de Aagje Dekenlaan. * Vanaf de Lage Waldorpstraat aan de achterzijde van het Hollands Spoor rijdt er een bus naar Vreeswijkstraat. Deze stopt bij de reeds bestaande halte van bus 13 en 25, Renswoudelaan. De pendelbussen rijden tussen 10.00 uur en ±22.00 uur. De pendelbussen zijn te herkennen aan de aangebrachte ´Parkpop´ poster op de rechterzijruit.

Speciale kaarten Op de pendelbussen zijn alleen speciale kaarten geldig, dus geen strippenkaarten, abonnementen, en OV-kaarten. De speciale kaarten zijn voorzien van de tekst ´Parkpop´. De prijzen van de kaartjes zijn als volgt:

Een retourkaartje kost Fl. 6,- en wordt alleen verkocht bij de verkooppunten op het Centraal Station en Hollands Spoor. De prijs van een enkeltje is Fl. 3,- en wordt alleen verkocht bij de verkooppunten in de Vreeswijkstraat en Melis Stokelaan. Op de pendelbussen is ook het z.g. groepsretour geldig.

Afzettingen

Om ruimte te creëren voor het opstellen van de pendelbussen zijn er de volgende verkeersafzettingen:

De Vreeswijkstraat (inclusief parkeerstrook) wordt vanaf de hoogte van de benzinepomp alleen in de richting van het Centraal Station de gehele dag afgezet. Alleen openbaar vervoer en taxi´s worden doorgelaten.Ook de Lage Waldorpstraat achter het Centraal Station wordt de gehele dag afgesloten voor het gewone verkeer. Tot slot wordt de gehele rechterzijde van de Melis Stokelaan (inclusief parkeerstrook) vanaf de Moerweg tot aan de uitgang van het Zuiderpark, de Aagje Dekenlaan, afgezet.

Trams De trams rijden op deze dag gewone dienstregeling.


Zoekwoorden:

Deel: ' Speciale pendelbussen naar Parkpop in Den Haag '
Lees ook