Belgische Krijgsmacht

Bezoeker

Persmededeling 54 van 21 mei 2002

Speciale verkoop legermateriaal voor jeugdbewegingen

Veel jeugdverenigingen doen een beroep op Defensie voor de materiële ondersteuning van hun jeugdkampen en andere activiteiten. Minister FLAHAUT meent dat Defensie alle mogelijke steun moet geven aan deze jeugdwerking, veelal op touw gezet door geëngageerde jongeren. Hij wil dan ook een nieuw initiatief aankondigen dat tegemoet komt aan de behoeften van de jeugdbewegingen.

De Verkoopdienst van Defensie organiseert in samenwerking met het 98ste Bataljon Logistiek in het Kwartier LEMAHIEU aan de Kemmelseweg in IEPER speciale Cash-and-Carry verkopen voor de jeugdverenigingen op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni, telkens van 10 uur tot 16 uur. Een groot aantal interessante artikels worden verkocht aan voordelige prijzen. Dekens, slaapzakken, plunjezakken, verrekijkers, kledij, eetketels, bestekken en andere artikels kunnen na betaling per pakket worden meegenomen.

Voor meer informatie over de verkopen kan men surfen naar de webstek van Defensie, https://www.mil.be/sales/index.asp?lan=n Vanaf 22 mei kan men er de lijst van het aangeboden materieel en alle nuttige informatie vinden. Voor bijkomende vragen of informatie kan men steeds terecht bij de Divisie Overheidsopdrachten Verkoopdienst (Eversestraat, 1 1140 BRUSSEL Tel. 02/7016737 Fax. 02/7016711 - e-mail: sales@js.mil.be).

Voor meer informatie : contacteer
SID
Kwartier Koningin Elisabeth
Tel : 02/701.39.50 - Fax : 02/701.48.62 - email : press@js.mil.be

Deel: ' Speciale verkoop legermateriaal voor jeugdbewegingen '
Lees ook