Aalsmeer, 01 november 1999

Subaru klaar voor het jaar 2000

Persinformatie

Subaru gaat het nieuwe modeljaar in met een reeks specificatiewijzigingen voor praktisch alle modellen. Het zijn weliswaar geen wereldschokkende modificaties, maar het leek ons desondanks goed u hiervan op de hoogte te brengen.

Modeljaar 2000, dat voor Subaru in oktober begint, betekent allereerst een aantal kleurwijzigingen voor de modellen Vivio (nu leverbaar in vijf kleuren), Justy AWD (zeven kleuren), Impreza AWD (zes), Legacy AWD (zes) en de Subaru Outback AWD (vijf).

Verder wordt de standaardspecificatie van diverse Subaru's Impreza AWD verrijkt, met zaken als centrale deurvergrendeling mèt afstandsbediening op de 2.0 uitvoeringen en roofrails op alle 'Plus'-versies. De Impreza GT Turbo AWD is nu voorzien van wissers met regelbare interval alsmede een middenconsole in 'metal look' en nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen.

De Subaru Legacy AWD valt eveneens een aantal modificaties ten deel. Hieronder de montage van een buitentemperatuurmeter en veiligheidsgordels achterin met lock-up functie in verband met de plaatsing van een kinderstoeltje (alle typen). Vanaf de GL-specificatie zijn nu side-airbags, centrale deurvergrendeling mèt afstandsbediening, een regelbare interval op de ruitenwissers vóór en in de carrosseriekleur gespoten buitenspiegels standaard. De GX-versies beschikken voortaan niet alleen over een lederen stuurwiel, pookknop en handremgreep, maar ook over opbergnetten aan de achterzijde van de voorstoelen en verlichte make-up spiegels aan beide zijden.

De Subaru Outback AWD tot slot, wordt in het vervolg standaard voorzien van side-airbags en een regelbare interval op de ruitenwissers vóór.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ank Kea (secretariaat Subaru Nederland), telefoon (0297) 33 01 00.

Zoekwoorden:

Deel: ' Specificatiewijzigingen Subaru modellen 2000 '
Lees ook