Speed daten met scheidingsdeskundigen


LEEUWARDEN, 20080604 -- Op 7 juni aanstaande organiseert Indipenda, d online community voor gescheiden vrouwen, de try-out van het eerste `Ontmoet Indipenda evenment'. Het evenement vind plaats in het Dominicanenklooster in Zwolle van 10.00 - 16.00 uur en heeft als thema `Speeddaten met scheidingsdeskundigen'.

Het evenement heeft als doel de bezoekers van de website www.indipenda.nl en andere belanghebbenden, kennis te laten maken met de scheidingsdeskundigen die aan de website verbonden zijn. Gedurende de hele dag vinden er speed date sessies plaats waarin de bezoekers van het evenement vragen kunnen stellen en advies kunnen vragen aan deskundigen op het gebied van recht, spiritualiteit, makelaardij, etc.

De speed date sessies worden afgewisseld met een aantal seminars waarin bezoekers onder andere tips kunnen ontvangen over interieurstyling en voeding.

Het `Ontmoet Indipenda evenement' belooft een inspirerende de dag te worden waarop vrouwen naast het ontvangen van tips en adviezen ook vrouwen kunnen ontmoeten die in het zelfde schuitje zitten.

Over Indipenda
Elk jaar scheiden er rond de 32.000 vrouwen n minstens zoveel ongetrouwde vrouwen verlaten hun partner. Juist in die moeilijke tijd heb je de steun van anderen het hardst nodig. De online community Indipenda is er voor deze vrouwen. Je kunt er allerlei nuttige informatie vinden over scheiden, online advies vragen aan deskundigen en via het forum in contact komen met andere vrouwen die in dezelfde situatie zitten.
Bezoek de site:
www.indipenda.nl.


Deel: ' Speed daten met scheidingsdeskundigen 7 juni 2008 in Zwolle '
Lees ook