Speeddaten boven de Noordzee


SCHEVENINGEN, 20170124 -- Op 27 februari zullen singles 20 afspraakjes “op niveau” hebben boven de Noordzee. Want dan zal er voor het eerst in Nederland Speeddaten in het reuzenrad plaatsvinden op een adres dat iedereen kent: De Scheveningse Pier. Men zit die avond dus letterlijk met elkaar in hetzelfde schuitje.

Eenmaal in de luxe gondel plaatsgenomen zal het een lastige keuze worden. Besteden zij de volledige aandacht aan hun gesprekspartner of gaan ze toch voor je drankje en het uitzicht? Een ding weet de organisatie zeker, het gesprek van 5 minuten zal hoe dan ook voorbij vliegen.

[Speeddaten boven de Noordzee]

Eenmaal op de top van het rad schuiven de mannen door naar de volgende gesprekspartner. Dat klinkt wellicht wat ingewikkeld, maar de mannen zitten met nog een ander stel in de gondel. Eenmaal beneden zullen de mannen dan ook van gondel wisselen en zo ontmoet men in een kleine twee uur 20 sympathieke, gezellige en fascinerende mensen.

Als iemand een klik heeft, kan dat worden aangegeven op de matchkaart. De organisatie analyseert naderhand deze matchkaarten en de volgende dag ontvangt iedereen een matchmail met de email adressen van de mensen met wie zij een wederzijdse klik hadden. Men kan dan op het vaste land weer een leuk vervolgafspraakje plannen.

“Met deze unieke samenwerking met SkyView voegen wij een extra dimensie toe aan het daten”, zegt eigenaar Vincent bij ’t Vuur van Speeddate organisatie FlitsDate®. “Mensen zijn in een inspirerende situatie op hun best en dan slaat de vonk veel sneller over. Ze bevinden zich daarnaast in een gemeenschappelijke situatie, wat de saamhorigheid weer bevordert. Kortom de ideale mix voor een geweldige avond.”

De speeddate in het Scheveningse reuzenrad is vooralsnog éénmalig en richt zich op twee categorieën, namelijk “eind 20ers en 30ers” en “33 tot 47 jaar” (hoger opgeleiden). Dus als mensen in zijn voor de meest bijzondere manier om leuke singles te ontmoeten tot nu toe… moeten zij er snel bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven via http://www.flitsdate.nl/


Deel: ' Speeddaten boven de Noordzee '
Lees ook