Speeddaten in november in Den Helder


Speeddate avonden Den Helder weer van start

DEN HELDER, 20121025 -- De eerstvolgende speeddate avond is op donderdag 8 november. Iedereen uit Den Helder en omgeving, die serieus op zoek is naar een partner is vanaf 19.30 uur welkom in De Draaikolk aan de Dollardlaan 202 te Den Helder. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk. Opgave kan tot 6 november, alleen via e-mail: speeddatedh@gmail.com. Geef in je mail aan hoe oud je bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdscategorie en je (mobiele) telefoonnummer. De kosten voor deze speeddate avond bedragen vijf euro per persoon.

Speeddaten is een manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Iedereen krijgt vijf minuten de tijd om zich voor te stellen aan zijn of haar tafelgenoot. Daarna worden de rollen omgedraaid en na weer vijf minuten schuift iedereen een tafeltje op. De gesprekspartners kunnen op hun matchkaart aangeven of ze iemand verder willen leren kennen. ‘Ja’ betekent ‘interesse in de gesprekspartner en ‘nee’ betekent ‘geen belangstelling’. Als beide gesprekspartners ‘ja’ hebben ingevuld, is er een match. Als er een match is, kunnen de betreffende deelnemers elkaar in een tweede ronde verder leren kennen en telefoonnummers uitwisselen.

,,Ik organiseer het speeddaten in Den Helder sinds begin 2012.”, vertelt organisator Astrid Boelen. ,,De animo voor deze avonden was in het begin nog niet zo groot, waardoor ik me afvroeg of het wel aan zou slaan in Den Helder, maar de laatste avond, op 7 juni, was heel druk bezocht, er waren diverse matches en er ging zelfs een stel samen weg. Door diverse omstandigheden is de zomerstop wat langer geweest, maar nu ga ik het weer elke tweede donderdag van de maand organiseren. Ik hoop dat ik met dit initiatief nog veel mensen aan een relatie kan helpen.”


Zoekwoorden:

Deel: ' Speeddaten in november in Den Helder '


Lees ook