Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub


SCHOONDIJKE (hoofdkantoor), 20161027 -- In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in oktober 2016 een stem-en-win-actie voor sportclubs in 7 regio’s door heel Nederland: de ‘Speedheat Warm Hart voor de regio’-actie. Sportclubs kunnen zich tot 1 november aanmelden om kans te maken op Speedheat vloerverwarming t.w.v. 1000,- euro of als alternatief een sponsorpakket op maat.

Speedheat is een internationale organisatie met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika. Speedheat verwarmt al ruim 25 jaar woningen, bedrijfspanden en sportgebouwen over de hele wereld. Pas recent dringt het ook in Nederland door dat onze gasvoorraad niet onuitputtelijk is en dat we over moeten op duurzame energie. De belangstelling voor energie- en kostenefficiënte alternatieven groeit, zoals Speedheat wat aantoonbaar voordeliger is in aanschaf, verbruik en onderhoud dan conventionele watervloerverwarming.

Speedheat: sneller en duurzamer
Het Speedheat elektrische verwarmingssysteem kenmerkt zich door een aantal unieke, gepatenteerde eigenschappen: het systeem is slechts 1 mm dun, en wordt niet IN maar OP de ondervloer aangelegd. Het reageert daarom vele malen efficiënter en sneller op de warmtevraag. Om energie te besparen kunnen vertrekken snel en apart worden verwarmd met slimme klokthermostaten, aan te sturen via smartphone. Dit heeft natuurlijk vele voordelen, ook voor sportclubs.

[Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub]Stem-en-win-actie
Om het 20-jarige jubileum te vieren, wordt in alle 7 regio’s een verwarmingspakket weggegeven aan een lokale sportclub t.w.v. 1000,- euro, of in overleg (als een sportclub geen behoefte heeft aan elektrische verwarming) een sponsorpakket t.w.v. 750,-. Sportclubs kunnen zich online aanmelden tot 1 november 2016, waarna de leden tot 01 december kunnen stemmen. De club met de meeste stemmen per regio (gewogen op ledental) is de winnaar! Aanmelden kan online via: www.speedheat-warmhartvoorderegio.nl/aanmelden

Enige systeem in Nederland met BCRG verklaring
De gelijkwaardigheidsverklaring van Bureau BCRG geeft aan dat Speedheat als enige elektrische verwarmingssysteem in Nederland voldoet aan de EPG/EPC eisen volgens het Bouwbesluit. Met Speedheat kunnen panden zelfs zo worden gebouwd dat er (bijna) geen energiekosten meer zijn. Wie meer wil weten over de mogelijkheden voor nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfspanden of sportgebouwen: www.speedheat.nl.

Meer weten over de ‘Speedheat Warm Hart voor de Regio’-actie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jeanine Prang, directeur Speedheat Nederland
Tel. 0117-401500
j.prang@speedheat.nl


Deel: ' Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub '
Lees ook