Heinkenszand, 27 augustus 2001

Borselse speeltuindag op 1 september

Op zaterdag 1 september a.s. worden in verschillende Borselse speeltuinen speciale activiteiten georganiseerd in verband met de Borselse speeltuindag.

In 's-Gravenpolder organiseert de speeltuinvereniging samen met de scouting Voortrappers in de waterspeeltuin aan de Magnoliastraat een feestactiviteiten. Voor de kleintjes is er een springkussen (gratis voor de leden van de speeltuinvereniging en de leden van de scoutinggroep) en broodbakken. De grotere kinderen kunnen over een kabel lopen, die over het water gespannen is, varen met een vlot op het water en skilopen. Op het trapveldje bij de basketbalpaal mag iedere bewoner (alleen particulieren) van 's-Gravenpolder gratis zijn overtollige spullen verkopen op de daar gehouden vrijmarkt.

In Baarland vinden in de speeltuin feestactiviteiten plaats met een hapje en een drankje. Ook in de Baarlandse speeltuin staat een springkussen voor de kleintjes en iedereen mag verkleed komen en zich schminken of geschminkt worden.

Op 1 september is vanaf 13.00 uur de toegang tot de speeltuin in Nieuwdorp gratis. Die middag vinden er diverse spelen en activiteiten in de speeltuin plaats.

In Nisse is het één groot feest voor het hele dorp. Samen met de dorpsraad, T.O.N. en Tennisvereniging organiseert de speeltuinvereniging Wiplala allerlei activiteiten. Muziek, eten, drinken, spelletjescircuit, tennisactiviteiten, draaimolen, springkussen, enz.

In Ovezande zal de speeltuinvereniging op 1 september de skatevoorziening officieel openen.

In Hoedekenskerke vindt in de speeltuin Hoedje Wip het Piratenfeest plaats. Hoe dat er allemaal uitziet is nog een verrassing!

Zoekwoorden:

Deel: ' Speeltuindag in Borsele '
Lees ook