Spel-Maker debuteert met dubbelspel

Nederlandse premiere Crazy Diamond & Karatino in Jaarbeurs Utrecht

AMSTELVEEN, 20060517 -- Bas Kesting maakt spellen. Na een serie spellen voor bedrijven komt op 20 mei zijn eerste consumentenspel uit: Crazy Diamond & Karatino. Het luxe bordspel bestaat feitelijk uit twee afzonderlijke spellen die apart of als één spel gespeeld kunnen worden. In het eerste deel worden ruwe diamanten uit de jungle van Brazilië gesmokkeld en in het tweede deel worden dezelfde diamanten geslepen en verkocht.


Na een nominatie voor de Innovation Award tijdens de speelgoedbeurs in Nurnberg en een zeer goede ontvangst tijdens de beurs in Gent, is CD&K op 20 mei tijdens de Ducosim beurs in de Jaarbeurs voor het eerst in Nederland te zien. Na uitleg van de maker zal het spel op diverse tafels gespeeld worden. Vanaf 1 juni is het spel te koop in diverse speelgoedwinkels.

Het spel wordt meertalig uitgegeven door Spezet Puzzles & Games, de zeer fraaie vormgeving is uitgevoerd door Marc Bosman van Bosman DTP. Speltechnisch heeft het dubbelspel genoeg te bieden, een goed uitgewerkt thema, een goede mix tussen geluk en strategie, en genoeg mogelijkheden om elkaar eens goed dwars te zitten, zoals het hoort bij een goed bordspel.

Vanaf 20 mei 2006: Recensies, nieuws en informatie op www.crazydiamond.eu

Voor meer informatie en produktfoto's zie:
www.spel-maker.nl

Deel: ' Spel-Maker debuteert met dubbelspel '
Lees ook