Gemeente Zoetermeer


17 september 1999

Zondag spelletjesdag bij Het Buitenbeest

Zoals inmiddels bekend zal zijn wordt op zondag 19 september de Nationale Autovrije Zondag georganiseerd, een initiatief van de Stichting Nationale Autovrije Zondag en Milieudefensie. De stadsboerderij Het Buitenbeest ondersteunt dit initiatief van harte. Daarom gaat Het Buitenbeest speciaal voor dit evenement al om 12.00 uur open.

Voor veel mensen die op deze dag hun auto laten staan wordt het dus 'recreëren dichtbij huis'. Dat is reden voor Het Buitenbeest om wat extra activiteiten te organiseren. Voor kinderen tot 12 jaar is er een Spelletjesdag.

Oudhollands
Zij kunnen zich vermaken door deel te nemen aan talrijke spelletjes. Er zitten veel Oudhollandse boerenspelletjes bij zoals hoefijzergooien, een kruiwagenrace en zaklopen. Bovendien kunnen de kinderen zich laten schminken en krijgen ze gratis een mooie kleurplaat mee naar huis. Ook zijn er die middag op de stadsboerderij stands van het Wereld Natuur Fonds, de Stichting Egelopvang en andere instellingen die zich bezighouden met de natuur en het milieu.

Niet met de auto
Speciaal voor deze dag gaat de stadsboerderij wat eerder open, namelijk om 12.00 uur. De spelletjes gaan door tot 17.00 uur. Het spreekt vanzelf dat de organisatie de bezoekers op deze dag wandelend, fietsend, of met de Sprinter (station Voorweg) verwachten! Het Buitenbeest vindt u aan de Voorweg 93, telefoon 352 0624.

Gemeente Zoetermeer September 1999

Deel: ' Spelletjesdag bij Het Buitenbeest Zoetermeer '
Lees ook