Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
23 april 2004

Spetterend openingsweekend Speelland Beekse Bergen

Meivakantie start met Circus Jopie's voorstellingsgroep Bambino

De opening van Speelland Beekse Bergen seizoen 2004 zal, op zaterdag 1 mei, mede door het optreden van Circus Jopie een festiviteit worden. Circus Jopie's voorstellingsgroep Bambino bestaat uit 27 kinderen die een voorstelling zullen verzorgen. Bovendien is er een speciale actie voor kinderen op deze openingsdag. Alle kinderen ontvangen 1 bon voor een ritje in de Kidcars of de Minicars. Op zondag 2 mei is er een Snuffelmarkt georganiseerd. Overal op het park staan er kramen met nieuwe spullen maar ook particulieren die hun tweedehands spullen te koop aanbieden. Daarnaast biedt Speelland Beekse Bergen ook dit jaar weer een aantal nieuwe attracties waaronder: Bigwheels en de Bugatti-trapskelters.

Circus Jopie; van en door kinderen

Sinds 1986 organiseert Circus Jopie circusactiviteiten voor en door kinderen en tieners. Die activiteiten worden begeleid door bevoegde docenten, bijgestaan door vrijwilligers. Circus Jopie is een theaterschool uit Utrecht en kan alleen bestaan dankzij bijdragen van sponsors en vrienden. Circus Jopie geeft circusles aan kinderen, jongeren en volwassenen. Circus Jopie's voorstellingsgroep Bambino (10-14 jaar) bestaat uit 27 kinderen. De voorstellingsgroep Bambino zal tijdens de feestelijke opening van het seizoen 2004 voor Speelland Beekse Bergen één voorstelling verzorgen. Zij zullen op zondag 2 mei twee voorstellingen geven op het grote terras bij het overdekte podium.

Gezellige snuffelmarkt

Op zondag 2 mei organiseert Speelland Beekse Bergen een Snuffelmarkt met zowel nieuwe als tweedehands spullen. Talloze particulieren bieden hun tweedehands spullen aan, die zijn uitgestald in de diverse kramen, op de boulevard en het plein. Deze dag wordt van muziek en vermaak voorzien door DJ Ome Henk Drive-in Show. De entreeprijs voor het park bedraagt voor kinderen vanaf 3 jaar op die dag slechts E 3,20 p.p. (normaal E 6,25 p.p.). Natuurlijk zijn alle attracties tijdens dit evenement geopend.

Nieuwe attracties
Speelland Beekse Bergen heeft in 2004 twee nieuwe attracties: Bigwheels en de Bugatti-trapskelters. De Bigwheels zijn echte jeeps met grote banden. De Bigwheels rijden in het Verkeersland, waar kinderen ook een rijbewijs kunnen halen, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Op de Formule-1-trapautobaan worden de Bugatti-trapskelters geïntroduceerd. Deze skelters lijken op klassieke race-auto's van het merk Bugatti. De Bugatti-trapskelters zijn spectaculair snelle skelters voor kinderen tot 8 jaar. Bovendien is de Speelstraat vernieuwd. Op het strand staat een hypermodern speeltoestel waarop kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook zijn er diverse spelletjes verborgen in de Speelstraat.

Voor meer informatie kan men bellen met Speelland Beekse Bergen: 0900-2335732 (E 0,15 p.m.) of kijken op internet: www.beeksebergen.nl.
---

Deel: ' Spetterend openingsweekend Speelland Beekse Bergen '
Lees ook