SILICON POLDER FUND

SPF participeert met risiscokapitaal in Logistix

Silicon Polder Fund participeert met risicokapitaal in Logistix

LUNTEREN, 17 maart 2003
ICT-fonds Silicon Polder Fund heeft een participatie op basis van risicodragend kapitaal genomen in Logistix te Veldhoven. De investering is met name bedoeld om de groei die Logistix in de Nederlandse markt realiseert internationaal via resellers en partners te kunnen voortzetten. Het Logistix-pakket is al succesvol ingezet in Nederland, België, Taiwan en China.

Logistix heeft inmiddels ruim honderdvijftig implementaties verzorgd. De ERP-software die door het bedrijf op de markt wordt gebracht, is primair gericht op de sectoren handel en industrie binnen het MKB.

De ERP-oplossing van Logistix bedient de volledige logistieke cyclus, inclusief supply-chain. Het meertalige pakket onderscheidt zich door de krachtige productconfigurator die de gebruiker als een assistent begeleidt, zelflerend is en automatisch veronderstelde componenten aanmaakt tot een nieuwe samenstelling. Daarnaast zijn onder andere partijregistratie, lot tracking en tracing, offertevariaties, productiemix en margebescherming kenmerkende functies van het pakket.

Het pakket bevat directe koppelingen met de industriestandaarden en de meeste bij het MKB in gebruik zijnde boekhoudpakketten. In de praktijk is gebleken dat de implementatietijden significant korter zijn dan in de markt gebruikelijk is.

Silicon Polder Fund
Silicon Polder Fund B.V. begeleidt sinds 2002 ICT-bedrijven met generieke softwareproducten in een internationale markt van startfase naar expansie op basis van een uniek concept van business coaching, kapitaal- en kennisinbreng.
Meer informatie: www.siliconpolderfund.nl

Meer informatie
Silicon Polder Fund B.V.
Wim van den Brandt, managing partner
Tel. (0318) 59 61 00
Email: wvdbrandt@siliconpolderfund.nl

Logistix Partners in Logistieke Automatisering
Wim van den Brink, algemeen directeur
Tel. (040) 221 89 87
Email: wvdbrink@logistix.nl

Sterk Werk Communicatie
Aad Jan Roos, senior communicatieadviseur
Email: aadjan.roos@sterkwerk.nl
Tel. (010) 456 78 49

17 mrt 03 13:40

Deel: ' SPF participeert met risiscokapitaal in Logistix '
Lees ook