Persberichten Amsterdam, 17 februari 1999

Spin Awards: Nomineer nu de beste reclame-uiting op internet

Op 6 mei 1999 worden tijdens het seminar Internet Advertising '99 de beste online reclame-uitingen onderscheiden met de SpinAwards. In navolging van de Lampen voor reclame en vormgeving in traditionele media zijn de SpinAwards de erkende prijzen voor online advertising. Vanaf 24 februari kan iedereen zijn favoriete reclame-uiting op internet nomineren voor een Award.

Nomineren Inzendingen kunnen worden opgegeven voor de volgende categorieën: * Beste banner * Beste branding website * Interactieprijs (voor de beste technische applicatie) * Crossmediaprijs (voor de beste integratie tussen oude en nieuwe media) * Beste internet advertising campagne

Iedereen kan zijn favoriete website, advertentie of campagne opgeven door het inschrijfformulier op https://www.internetadvertising.nl in te vullen. Natuurlijk kan bij NetEvents ook een nominatieformulier worden aangevraagd.

De inzendingen worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op interactiviteit, effectiviteit, creativiteit en tevens op de toelichting van de inzender. Zowel het internetpubliek als de vakjury zal de uiteindelijke stem uitbrengen.

Doel van de Awards Doel van de Spin Awards is niet alleen erkenning te geven aan organisaties die zich al bezig houden met de implementatie van online advertising in hun communicatiestrategie. De Awards moeten tevens fungeren als een motivatie voor zowel opdrachtgevers als ontwerpers een innoverende, effectieve en interactieve advertentiecampagnes voor internet te maken.

Seminar Internet Advertising'99 Internet Advertising'99 vindt plaats in het Escape Multimedia Theatre te Amsterdam. Het seminar zal ingaan op de toepassingen en praktische mogelijkheden van online adverteren en biedt de deelnemers een totaaloverzicht van oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van adverteren op internet. Een uitgebreide uiteenzetting van dit door NetEvents georganiseerde seminar is vinden op de hiervoor ingerichte website.

NetlinQ NetlinQ Groep Gerard Brandtstraat 26-28, 1054 JK Amsterdam Tel: +31 (0)20 607 75 00, Fax: +31 (0)20 607 75 01 Email: info@netlinq.nl

Deel: ' Spin Awards Nomineer nu de beste reclame-uiting op internet '
Lees ook