Spirion sponsort Spinnen voor Spieren marathon


Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren

ALMERE, 20080915 -- Communicatiebureau Spirion uit Putten sponsort de landelijke actie `Spinning voor Spieren'. Op zondag 28 september reist zij met een team van 5 mensen af naar het Topsportcentrum in Almere (10:00 tot 20:00 uur). Annemarie Jorritsma zal de opening van het evenement verzorgen. Zij heeft zich inmiddels zelf ook ingeschreven als deelneemster aan de marathon.

De stichting `Spieren voor Spieren' zet zich in voor spierzieke kinderen. Een spierziekte is een ziekte die het functioneren van de spieren aantast (bij jong en oud). In de week van 18 t/m 28 september vinden er in ons land diverse activiteiten plaats.

Op 28 september reist het enthousiaste Puttense team af naar Almere. Het team bestaat uit Jeroen de Graaf (teamcaptain), Roland Bakker, Jeroen Ruissen en Helga Jansen. Gezamenlijk gaan zij proberen 10 uur vol te maken. Linda van Westerlaak staat op de reservelijst, maar zal haar team op deze dag zeker gaan aanmoedigen.

"Mijn overbuurman Jeroen is al enkele jaren een doorgewinterde spinninginstructeur. Toen hij me op de hoogte bracht van dit initiatief zegde ik hem direct toe dat ik zijn team wel wil sponsoren. Toen bleek dat hij ons had opgegeven als Team Spirion kon ik niet meer terug. Ik heb mijzelf ook direct maar aangemeld als deelnemer," aldus eigenaar Rudy Breddels.

Spirion is een communicatiebureau dat zich vooral richt op B2B-communicatie. Persoonlijk contact met haar opdrachtgevers staat centraal. De prioriteit van de dienstverlening ligt bij haar opdrachtgevers. Dit onderscheid hen van veel (full service) reclamebureaus. Spirion onderhoudt uiteraard wel goede contacten met reclamebureaus. Uiteindelijk moeten zij voor hen de `mooie plaatjes' verzorgen. Goede communicatie gaat echter verder dan `mooie plaatjes' alleen.

Het team zoekt nog altijd mensen die een financile bijdrage willen leveren. Hiervoor neemt u contact op met teamcaptain Jeroen de Graaf (j.d.g@upcmail.nl). U kunt uw donatie eventueel ook overmaken op GIRO 33322 o.v.v. team Spirion (T000416). Meer informatie vindt u op www.spierenvoorspierenweek.nl.

Diverse bekende Nederlanders hebben reeds hun naam verbonden aan deze sportieve actie. Frank de Boer, Theo Bos, enkele dames uit het Nederlands hockeyelftal en (ex-)tennisser Sjeng Schalken hebben bij de organisatie reeds bevestigd dat zij op 28 september ook op de spinningbike stappen voor het goede doel.
DJ Edwin Evers is zelfs op de radio een weddenschap aangegaan met zijn grote `vriend van de show' Louis van Gaal. Deze laatste komt co-hosten in `Evers Staat Op' als het lukt om met hulp van Radio 538 het gedroomde aantal van 1.000 spinningteams bijeen te krijgen. Als tegenprestatie komt Edwin zelf met zijn team meefietsen in Almere, mocht dit aantal niet worden gehaald. Uiteraard heeft Edwin al laten doorschemeren sowieso aanwezig te zijn op 28 september.


Deel: ' Spirion sponsort Spinnen voor Spieren marathon '
Lees ook