Spirit Hosting & Promotions winnaar 2015 in Hospitalitybranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150831 -- Spirit Hosting & Promotions is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Hospitalitybranche. Het bedrijf is volgens de Nominatiecommissie een flexibele en betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers, die met hen meedenkt en probeert de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. ‘Spirit levert representatieve en goed getrainde hostesses voor tal van evenementen en heeft op dat gebied een uitstekende reputatie opgebouwd.’

Spirit Hosting & Promotions (officiële naam: Spirit Hostess Services Promo Adviezen BV) is in 1990 opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een vijfsterrenservice. Bij Spirit vindt men dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Je maakt het verschil bij mensen door ze een welkom gevoel te geven en ze waar mogelijk te ontzorgen. De juiste host of hostess is hierbij van cruciaal belang. En ook de details, want het zijn de kleine dingen die het doen. Het meeste werk van Spirit zit hem in het behouden van de juiste mix van deze details. De Nominatiecommissie ziet in Spirit Hosting & Promotions een van de leidende bedrijven in hospitality. Een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen.

Kwaliteitsbewustzijn
De jury prijst met name het kwaliteitsbewustzijn van de onderneming. Spirit onderscheidt zich door een uitgekiend werving- en selectiesysteem, dat haar in staat stelt de beste mensen te werven voor wie gastvrijheid en dienstbaarheid een tweede natuur is en die een volwaardig visitekaartje voor de organisatie zijn. Daarnaast biedt Spirit veel training en begeleiding aan haar medewerkers om de kwaliteit hoog te houden. Omgekeerd wil men ook graag een goede werkgever zijn en worden er regelmatig medewerkertevredenheidsonderzoeken gehouden.

‘Ook voor ingewikkelde klussen draait Spirit haar hand niet om. Chinees sprekende hostesses op Schiphol om de almaar toenemende stroom Chinese toeristen in hun eigen taal te verwelkomen… Spirit zorgt ervoor. Het zijn dit soort zaken die Spirit aan de top van de branche houden en haar de terechte branchewinnaar maken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Behalve kwaliteit heeft Spirit ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zeer hoog in het vaandel. Medewerkers, de belangrijkste asset, worden zo goed mogelijk begeleid in hun ontwikkeling. En dat de prestaties van Spirit duurzaam zijn, blijkt uit het feit dat het sinds dit jaar de Goud-status heeft bereikt van FIRA, een onafhankelijk MVO-kennismakelaar die de MVO-prestaties van bedrijven verifieert.

 Meer informatie: https://www.spirithosting.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Spirit Hosting & Promotions winnaar 2015 in Hospitalitybranche '
Lees ook