Van Spiegel TV tot 42 inch Full HD Badkamer TV


SplashVision breidt haar assortiment enorm uit met meer dan 60 waterdichte televisies

Rotterdam, 20091103 -- SplashVision introduceert de BigSplash Televisies. Vanaf nu kan men bij SplashVision terecht voor echt elk type waterdichte televisie. Het assortiment van SplashVision is uitgebreid met televisies van 15" t/m 42" in het wit, zwart en zilvergrijs. Daarnaast zijn ze zelfs als spiegel uit te voeren en zijn op maat gemaakte televisies mogelijk. De nieuwe BigSplash modellen zijn verkrijgbaar als opbouw tv en inbouw tv. Uiteraard zijn deze televisies waterdicht: IPX5. De televisies zijn geschikt voor binnen en buiten, ze kunnen zelfs gebruikt worden in de sauna.

[foto badkamer tv] TV op maat
Alle BigSplash TV's zijn uitgevoerd met een analoge en DVB-tuner (DVB-T,S,C) en zijn voorzien van Samsung beeldschermen, minimaal HD-ready. De BigSplash televisies zijn uitgerust met HMDI, VGA en A/V composiet ingangen.

De BigSplash televisies zijn ook geschikt voor buiten en zelfs voor in sauna's. Ze kunnen temperaturen tussen -10*C en + 75*C weerstaan. Na een kleine voorbereiding zijn ze zelfs geschikt voor sauna's waar de temperatuur tot 90 graden stijgt.

De televisies zijn middels de handige spa-beugel ook eenvoudig aan een spa te monteren. Naast de BigSplash televisies biedt SplashVision nu ook Spiegels met LED en TV aan.[foto spiegel met led en tv] Waar te koop?
De BigSplash televisies zijn verkrijgbaar vanaf 860 inclusief BTW en verzendkosten en zijn verkrijgbaar via de website www.BadkamerTV.EU van SplashVision en via de dealers van SplashVision (www.splashvision.nl/dealers). Wie via het internet bestelt krijgt de TV binnen n dag in huis als de TV in voorraad is. Is de gewenste tv niet uit voorraad leverbaar, dan is de levertijd 14 dagen.[foto beugel] Over SplashVision
SplashVision is specialist in waterdichte televisies en waterdichte audiosystemen. SplashVision staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong Rotterdams bedrijf. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl.


Deel: ' SplashVision introduceert waterdichte BigSplash Televisies '
Lees ook