Splinternieuwe site voor workshop schermen


ALMERE, 20120110 -- Na weken hard hieraan te hebben gewerkt, heeft Break Schermclinics deze week haar nieuwe website live gezet. Een ieder die interesse heeft in een workshop schermen met zijn of haar collega's, vrienden of familie, is nu bij www.workshop-schermen.nl aan het juiste adres.

De workshop schermen is in Amsterdam, Utrecht of elke andere locatie binnen de Benelux bij te wonen. Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met de geschiedenis van schermen, drie soorten wapens, uitgangshouding, basisbewegingen en diverse gevechtsvormen. Een levensecht duel maakt de workshop compleet.

Schermen is een veelzijdige zelfverdedigingsport waarbij lichaam en geest intensief worden gebruikt. Snelheid en reflexen zijn belangrijker dan uithoudingsvermogen of kracht. Men karakteriseert het schermen ook wel eens met "competitive ballet" vanwege de sierlijkheid van de strijdende bewegingen of als "physical chess" vanwege de mentale en fysieke interactie met de tegenstander. Het is de "kunst van het raken, zonder zelf geraakt te worden". Een goede oog- handcoördinatie is noodzakelijk om de tegenstander op de juiste plaats, op het juiste moment te raken.

Dit alles passeert uitgebreid de revue tijdens de workshop schermen die wordt gegeven door Break Schermclinics-oprichter en internationaal topschermer Ruud Makarawung. Ruud ontdekte de schermsport op zijn 12e en heeft naast een carrière als sportdocent bij Defensie in de nationale selectie als wedstrijdschermer aan 18 CIMS wereldkampioenschappen deelgenomen (hoogste klassering: 5e plaats) en meerdere nationale kampioenschappen behaald met zaal Kardolus. Kortom, een prestigieus portfolio waarmee Break Schermclinics garant staat voor een workshop schermen met ongekend niveau en veel passie.

Wie geïnteresseerd is in een workshop schermen en een collega, vriend of familielid wil uitdagen voor een duel kan nu direct terecht op de splinternieuwe website van Break Schermclinics: https://www.workshop-schermen.nl/.


Deel: ' Splinternieuwe site voor workshop schermen '
Lees ook