Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sponsorloop amnesty international

Op zondag 16 juni organiseert Amnesty International de Sponsorloop in Utrecht voor de vijftiende keer. Lopers kunnen zich door vrienden, familie of bedrijven per gelopen ronde laten sponsoren. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar bestemd voor de Amnesty-campagne tegen kindsoldaten.

De lopers en hun sponsors dragen met deze sponsorloop bij aan de bestrijding van het gruwelijk verschijnsel kindsoldaten. Vorig jaar is er ruim 25.000 euro bij elkaar gelopen. Dit jaar hopen we een resultaat van 35.000 euro te behalen.

De sponsorlopers starten om 14.00 uur vanaf het Vredenburg en volgen een parcours door de binnenstad van Utrecht. De rondes zijn 750 meter lang en tot 16.00 uur kunnen zoveel mogelijk rondes worden gelopen. De sponsorloop wordt ook dit jaar weer flitsend gepresenteerd door Gülnaz Aslan. Straatorkest De Tegenwind en een djembé band zorgen voor muziek en loopritme.

Alle informatie over deelname aan of sponsoring van de loop staat op de sponsorloopkaart. Deze is te krijgen via de "sponsorlooplijn" 030-2318803. Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar: info@amnestyutrecht.nl Op de website www.amnestyutrecht.nl staat alles over deze sponsorloop.

Zoekwoorden:

Deel: ' Sponsorloop amnesty international '
Lees ook