Hoefnet

Sport & Fokkerij Show en Penny jubileum show tijdens Paard'99

Naast de dagelijkse middagshows, is er op 28 en 29 december een spectaculaire avondshow; de Sport & Fokkerijshow.

Op deze beide avonden is er een Sport & Fokkerijshow die op een zeer creatieve wijze met verschillende paardenrassen en onderdelen uit de paardensport is ingevuld.
In een ambiance van licht en muziek worden nummers met 160 paarden in een snelle vaart gepresenteerd, afgewisseld door nostalgische optredens, die doen terugdenken aan de tijd rond de vorige eeuwwisseling.
De replica van de spectaculaire Engelse ren om de Grand National, gereden met Shetland Pony's zal net als voorgaande jaren weer op Paard'99 aanwezig zijn. Met bloedstollende snelheid stormen deze kleine volbloeds met hun junior jockeys door de hoofdring. En net als bij de echte races mag u wedden op een paard en wie weet wedt u op de winnaar.
Maar dit is nog niet alles: een oudhollandse boerenbruiloft met in de hoofdrol de imposante Trekpaarden, brengt u terug in de tijd naar het platteland en zijn karakteristieke sfeer. Dit wordt afgewisseld met snelheid en spectaculaire bewegingen in een show gebracht door een flitsend team van IJslandse paarden met topruiters. Ook zal de Friese Quadrille optreden in traditionele klederdracht op authentieke sjezen met gitzwarte Friezen. Daarnaast zullen er op deze avond Appaloosa's te zien zijn. In een schitterend palet zal dit getekende paard van groot tot klein en van mollig tot vertederend in een veelheid van kleuren te zien zijn. Fjorden springen over bewegende hindernissen en een zestiental Haflingers dendert op één lijn door de ring slechts in bedwang gehouden door twee begeleiders. Deze unieke Paarden Avondshow wordt afgesloten met de Grote Finale waarin het Nederlandse paard op de drempel van de volgende eeuw verrassend zijn weg bepaald ............
Kaarten voor de Sport & Fokkerijshow op 28 en 29 december zijn te bestellen via de reserveerlijn, telefoonnummer 0900 300 5000 en aan de zaal.

Penny jubileumshow tijdens Paard'99

Onder de noemer Penny's Paardengekken Party viert dit populaire jeugdblad tijdens Paard'99 haar twintigjarige bestaan. Het traditionele Pennydorp ziet er dit jaar dan ook extra feestelijk uit. In de hoofdring zal ook drie dagen lang de Penny jubileumshow te zien zijn.
Deze jubileumshow is op 28, 29 en 30 december `s morgens van 11.00 tot 12.30 uur te zien en we kunnen nu alvast zeggen dat het een hele spectaculaire gebeurtenis zal worden. Zo laat IJsbrand Chardon vier Shetlanders tegelijk draven en laten de Future Guys zien dat je niet alleen op een paard kunt zitten. En uiteraard is Rakker , het beroemde paard van Penny, erbij. Samen met Mathilda is hij tijdens de show aanwezig om Penny geluk te wensen en alle Pennyvrienden te verwelkomen.
Kaarten voor deze speciale show kosten ƒ27,50 en moeten vóór 10 december besteld worden via bij de Penny Service lijn: 072 5151981. De Pennyshowkaarten geven tevens gratis toegang tot de beursmanifestatie Paard'99.

©Hoefnet 1999

Deel: ' Sport & Fokkerij Show en Penny jubileum show op Paard'99 '
Lees ook