Kauwen geeft energie

SPORTLIFE KOMT MET NIEUWE VARIANT: SPORTLIFE E-BOOST

Amsterdam, januari 1999 - Op die momenten dat jongeren een mentale en fysieke kick nodig hebben, grijpen zij naar energy producten. Sportlife springt met een nieuwe variant kauwgom in op deze energy trend onder jongeren en introduceert Sportlife E-Boost. Sportlife E-Boost bevat drie ingredi‰nten: guarana, taurine en spirulina. Deze ingredi‰nten staan bekend als energiebron en worden ook vaak gebruikt in energy drinks en gezondheidsproducten. De nieuwe variant van Sportlife is vanaf deze maand o.a. via supermarkten en benzinestations verkrijgbaar.

Wanneer jongeren een mentale en fysieke kick nodig hebben, is er nu ook Sportlife E-Boost. E-Boost geeft energie en is bijvoorbeeld goed te gebruiken bij het sporten, uitgaan, autorijden of tijdens het studeren. De nieuwe variant onderscheidt zich naast een specifiek gebruiksmoment duidelijk van de zes reguliere smaken van Sportlife door een andere smaak, nieuwe verpakking en een afwijkend formaat dragee. Door het grotere formaat dragee bevat de vertrouwde doordrukstrip acht kauwgoms in plaats van twaalf. Opvallend is dat de kern van deze Sportlife E-Boost als gevolg van de aanwezige spirulina groen van kleur is.

Ingredi‰nten
Sportlife E-Boost bevat kleine hoeveelheden guarana, taurine en spirulina. Guarana is een plant uit Brazili‰ waarvan de vruchten door de Amazone-indianen al eeuwen worden gebruikt als stimulerend middel voor lichaam en geest. Taurine is een stof die ook door het menselijke lichaam wordt gemaakt. De stof helpt bij het onderhoud en de ontwikkeling van het lichaam. Spirulina tenslotte, is een kleine blauw-groene alg die oorspronkelijk afkomstig is uit Afrika en Midden-Amerika. Spirulina komt veel voor in gezondheidsproducten waarin het gebruikt wordt als energiebron. Ook sportdranken en energydrinks bevatten ‚‚n of meerdere van deze ingredi‰nten.

Fris
De nieuwe, tevens suikervrije, kauwgom sluit met zijn mint/lemon-smaak aan bij de 'frisse' Sportlife-lijn. Sportlife E-Boost is, net als de andere smaken van Sportlife, vanaf deze maand gewoon via de reguliere verkooppunten (o.a. supermarkten en tankstations) verkrijgbaar. De prijs van een pakje Sportlife E-Boost is ² 1,65.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Leaf Holland. Frederiek Roest, Senior Brand Manager Sportlife, 020 - 562 1212

Voor beeldmateriaal kunt u zich wenden tot Van Sluis Consultants, Petra van der Vooren (076-5228883 of vooren@vansluis.nl)

Deel: ' Sportlife komt met nieuwe energie-kauwgum '
Lees ook