Sportube voorkomt teleurstelling bij aanvang skivakantie


Hard shell cases beschermen ski's tijdens transport

Apeldoorn, 20110218 -- Met de lage prijzen van vliegtickets kiezen steeds meer wintersporters ervoor om de skivakantie per vliegtuig te doen en de auto thuis te laten. Probleem daarbij kan het vervoer van ski's zijn: vliegmaatschappijen willen ze wel vervoeren, maar wijzen elke verantwoordelijkheid m.b.t. beschadiging vaak van de hand. Logisch, want de moderne lichtgewicht bindingen zijn kwetsbaar en schade bij niet goed ingepakte ski's is eerder regel dan uitzondering. Sportube biedt een uitkomst voor zowel wintersporters als vliegmaatschappijen: de ski's zijn stevig verpakt in een lichtgewicht hard shell casing, waardoor ze gemakkelijk handelbaar en goed beschermd mee het vliegtuig in kunnen.

Sportube biedt bescherming en gemak


Steeds meer vliegmaatschappijen nemen in hun algemene vervoersvoorwaarden expliciet op dat ski's die niet in een hard shell casing worden vervoerd automatisch ook niet verzekerd zijn tegen schade opgelopen tijdens de reis. Daarom zijn ze ook zo enthousiast over de Sportube: deze is licht van gewicht, kan tegen een stootje en laat zich gemakkelijk `handlen'. Bovendien zijn de Sportube boxen goed afsluitbaar. Liefst met een TSA gecertificeerd hangslot, maar ook gewoon met de standaard mee geleverde sluitring. Daardoor zijn de ski's of snowboards goed beschermd en kunnen ze veel gemakkelijker worden vervoerd dan voorheen.

Drie verschillende formaten


De Sportube is een lichtgewicht hard shell koffer waar onder andere ski's en snowboards gemakkelijk in kunnen worden opgeborgen. Ze komen in drie verschillende varianten, of eigenlijk beter gezegd: verschillende formaten. Series 1 is geschikt voor een enkel paar ski's met stokken en is vooral bedoeld voor de individuele skir. Series 2 kan twee paar ski's (inclusief stokken) huisvesten en wordt veel gebruikt door echtparen die vaker de sneeuw opzoeken met het vliegtuig. Series 3 is de grootste en meest ruime van de Sportube-familie en is bijzonder populair onder ski-families en snowboarders, omdat er maar liefst 3 paar ski's (inclusief stokken) of 2 snowboards in passen. Bovendien biedt deze laatste ook nog eens plaats voor de ski/snowboard schoenen, zodat ook deze niet in de koffer gestopt hoeven te worden. Alle modellen worden standaard geleverd met praktische rolwieltjes en comfortabele schouderriem, zodat ze gemakkelijk handelbaar zijn op het vliegveld en richting hotel.

Meer gemak dankzij extra accessoires


Om het gemak van de Sportube te vergroten worden er ook losse accessoires aangeboden. Een TSA gecertificeerd hangslot maakt het mogelijk de Sportube middels een cijferslot veilig af te sluiten, terwijl douanepersoneel toch gewoon de case kan openen als doorzoeking gewenst is. De Nik Nac-Pac is een duurzame, waterdichte accessoirehoes, welke gebruikt kan worden om handschoenen, skibrillen en ander klein materiaal in op te bergen en bij de ski's in de Sportube te plaatsen. Een gepolsterde treklus kan aan het uiteinde van een Sportube worden gehangen om hem makkelijk rollend over het vliegveld te vervoeren, terwijl verschillende nylon bindlussen speciaal zijn ontwikkeld om de ski's binnen de Sportube op hun plaats te houden.

Niet alleen voor wintersporters


Sinds de introductie is de Sportube ook buiten de wintersportwereld een groot succes gebleken. Ze zijn namelijk ideaal voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van allerlei soorten lange voorwerpen. Zo zijn er duikers die er hun onderwatersperen mee vervoeren, waterskirs hun eigen waterski's, sportvissers hun kostbare hengels en zelfs beveiligers die mobiele detectiepoortjes in de Sportube veilig weten mee te nemen.

Adviesverkoopprijs van de Sportube Series 1, 2 en 3 is respectievelijk EURO 99,95, EURO 149,95 en EURO 159,95 (inclusief BTW).

Matterhorn BV


Deel: ' Sportube voorkomt teleurstelling bij aanvang skivakantie '
Lees ook