PERSBERICHT

SportWeb heeft tijdelijk problemen

Eindhoven, 6 februari 1998: Door een onverwacht grote toestroom van bezoekers, heeft SportWeb op dit moment problemen met haar bereikbaarheid via Internet. Naast een sterk stijgend aantal bezoekers van de SportWeb-site zelf, is er nu ook extra bezoek vanwege de Olympische Schaatsspecial. Verwacht wordt dat de problemen begin volgende week zullen zijn opgelost.

SportWeb biedt actieve sporters een zeer actieve website. Er is veel interactie op de site, o.a. door reacties op artikelen, discussies, wedstrijdjes en chat-sessies. De gemiddelde bezoeker blijft langer op SportWeb dan op de meeste andere sites. De gevolgen van de veel grotere belangstelling dan we hadden durven verwachten en de hoge betrokkenheid van de bezoekers, resulteren erin dat de al reeds vergrote bandbreedte nog onvoldoende blijkt te zijn. Hieraan wordt nu gewerkt, maar het betekent wel dat we tijdens de eerste dagen van de Olympische Spelen moeilijker bereikbaar kunnen zijn tijdens de piekuren op Internet. Voor gebruikers van Het Net doen zich geen problemen voor - hier zijn we wel snel te bereiken.

Olympische schaatsspecial

Ter ere van de Olympische Winterspelen in Nagano is er nu een Schaatsspecial waar iedereen vanaf Internet en vanaf Het Net zijn éigen mening, reacties of emoties met anderen kan delen. Naast interactiviteit vinden de fans hier veel informatie en achtergronden, het laatste nieuws van een insider uit de kleedkamers in Nagano en tips en informatie rechtstreeks van topcoaches als Henk Gemser en Leen Pfrommer!

SportWeb

De Schaatsspecial maakt deel uit van SportWeb, een actieve website voor actieve lopers, fietsers, in-line skaters en schaatsers. Op SportWeb vinden zij veel informatie omtrent zaken als training, voeding, blessures en het voorkomen daarvan, routes en sportevenementen om zelf aan deel te nemen. De informatie komt tot stand in samenwerking met toptrainers en topsporters, maar vooral de beoefenaren zelf kunnen hier ervaringen uitwisselen met collega sporters. Het unieke van SportWeb is dat actieve sporters met elkaar zelf de website vorm en inhoud geven en daarmee een virtuele vereniging vormen. De SportWeb-site is zowel te vinden op Het Net als op Internet (via https://www.sportweb.nl).

Deel: ' SportWeb heeft tijdelijk problemen '


Lees ook