Sportwinkel houdt zich staande in Top 100 grootste webshops Nederland


Longtail in de fiets- en outdoorsport

APELDOORN, 20080930 -- Sportwinkel Futurumshop.nl heeft de top 100 gehaald in de Twinkle 100 tussen het geweld van reiswinkels, warenhuizen, boeken- en cd-winkels en computerstores! De presentatie vond vandaag plaats in Utrecht tijdens de Thuiswinkel Update. De Twinkle 100 is een totaaloverzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Futurumshop bezet de 58ste plaats. De lijst wordt aangevoerd door vliegmaatschappij Transavia gevolgd door reisorganisatie Tui Nederland met op de derde plaats postorderbedrijf Wehkamp.

"Een fantastisch resultaat. Niet alleen dat we tot de 100 grootste webwinkels van Nederland behoren, maar nog meer dat we in staat zijn geweest zo groot te worden in amper 8 jaar tijd met een specialistisch assortiment dat afwijkt van producten als computers, software, boeken en reizen waarmee traditioneel de grootste omzetten worden behaald via het thuiswinkel kanaal," aldus managing director Harmen van der Meulen. Van der Meulen: "De nieuwste Harry Potter verkoopt nu eenmaal iets makkelijker als een dure Sidi fietsschoen van Paolo Bettini. Desondanks creren we een groot succes doordat de klant bij ons kan kiezen uit alle fietsschoenen die een topmerk als Sidi te bieden heeft. Longtail in de fiets- en outdoorsport!" Succesfactoren zijn volgens Harmen van der Meulen tevens een snelle levering gecombineerd met goede productpresentaties. Daarnaast is vanaf het begin genvesteerd in een goede klantenservice, waarbij de garantie- en serviceafdeling voorop heeft gelopen om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Niet voor niks beloonde de klant Futurumshop in de extreem drukke juli maand met een 9,1 voor service op de website van Kieskeurig.

Over FuturumShop.nl, www.futurumshop.nl/
Futurumshop is door dga Harmen van der Meulen in 2000 op 20-jarige leeftijd tijdens zijn studententijd opgericht. Na de afronding van zijn studie is in 2002 een fulltime start gemaakt. Snel volgde de oprichting van de eerste buitenlandse vestiging in Parijs met inmiddels 10 medewerkers geleid door Ernst Duiverman. Midden 2005 werd de Duitse vestiging in Kleve opgericht onder leiding van Robert Jan de Meijer met inmiddels 4 medewerkers. Futurumshop Nederland is gevestigd in Apeldoorn en heeft 25 medewerkers. Het bedrijf is winstgevend en vanaf het begin met eigen geld gefinancierd. In 2008 is Futurumshop.nl op plaats 58 opgenomen in de Twinkle 100: een lijst met 100 grootste webwinkels van Nederland.


Deel: ' Sportwinkel houdt zich staande in Top 100 grootste webshops Nederland '
Lees ook