Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO022
Datum: 21 januari 1999

Spreekuur wethouder voor sociale zaken en doelgroepenbeleid op 3 februari

Op woensdag 3 februari 1999 houdt wethouder A. Keijzer zijn maandelijkse spreekuur in Dienstencentrum De Vliet aan Arthur van Schendelstraat in Maassluis. Het spreekuur begint om 13.30 uur, een half uurtje vroeger dan gebruikelijk. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan het spreekuur. Belangstellenden kunnen gewoon langskomen.

Wethouder Keijzer heeft verschillende onderwerpen in zijn portefeuille, zoals sociale zaken en maatschappelijk werk, wijk- en buurtbeheer, doelgroepenbeleid (o.a. jongeren, ouderen, gehandicapten, emancipatie), samenlevingsopbouw, woonruimteverdeling (bijvoorbeeld woningtoewijzing, -verbetering en huursubsidie) en sociale werkvoorziening. Wie de wethouder graag eens wil spreken over één of meerdere van deze onderwerpen, is van harte welkom op het spreekuur.

Het spreekuur wordt iedere maand gehouden; in de even maanden (april, juni) in Dienstencentrum De Vliet aan de Arthur van Schendelstraat en in de oneven maanden (maart, mei) in Dienstencentrum De Vloot.

Laatste wijziging: 21 January 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' Spreekuur wethouder sociale zaken en doelgroepen Maassluis '
Lees ook