Staaltech aluminium gooit de schuifdeur op zijn kop


Pretentieus verhaal? Nee, de kale waarheid

DOESBURG, 20080514 -- Staaltech aluminium te Doesburg, al enige jaren fabrikant en aanbieder van schuifdeuren voor ruimtescheiding en voor kasten, heeft de definities van schuifdeuren volledig aangepast. Schuifdeuren zijn in Nederland een nog vrij vaag begrip; iedereen kent een schuifdeur als kastdeur, altijd op een onderrail, maar ruimtes op een mooie manier indelen met schuifdeuren, of draaideuren vervangen door schuifdeuren, daar denken we niet snel aan. De keuze in schuifdeuren was ook niet erg bijzonder te noemen of uitsluitend in het hoogste prijssegment waren er leuke oplossingen.

Staaltech aluminium, reeds bekend van de volprezen; Minimal lijn, heeft de schuifdeur eens fors onderhanden genomen.
Alle schuifdeuren met onderrail (type: Series en Nova) kunnen worden voorzien van een dempingssysteem, zijn altijd hoogte verstelbaar en zijn ook als ruimtescheidende deuren in te zetten, door de gentegreerde wielen.
Het gat tussen hangende schuifdeuren en deuren op een onderrail was altijd een fors bedrag, om een voorbeeld te geven: een deur op onderrail kost gemiddeld 400,-- en een hangende schuifdeur kost gemiddeld 1350,--. Doordat Staaltech aluminium de profielen zodanig heeft aangepast dat "vloerlopende" deuren uitstekend hangend te maken zijn is dat gat opgelost.
Een schuifdeur zonder onderrail (dus hangend) is thema; barrire vrij wonen is erg actueel en nu ook zeer betaalbaar.
prijsvoorbeeld van een Nova deur met veiligheidsglas, 1 meter breed en 2,60 meter hoog, geremd (zonder vloerrail) 789,--
Voor meer informatie: www.staaltech-alu.com
Laat u ook eens verrassen door de enorme veelzijdigheid in profielen voor de deuren en in de enorme keuze aan vullingen voor deuren.


Deel: ' Staaltech aluminium gooit de schuifdeur op zijn kop '
Lees ook