Ingezonden persbericht

Persbericht

Staatscourant start Parlementaire e-mail nieuwsbrief met Veritate Company

Dagelijks het belangrijkste en meest recente overheidsnieuws binnen handbereik

Amsterdam, maandag 27 januari 2003, Sdu Uitgevers, de uitgever van onder andere de Staatscourant is recentelijk gestart met het uitgeven van een dagelijkse Parlementaire e-mail nieuwsbrief. Voor strategie, implementatie en dagelijkse verzending van de nieuwsbrieven heeft Sdu gekozen voor Veritate Company. De autoriteit van Veritate op het gebied van e-mail publishing en e-mail marketing wordt met deze opdrachtgever verder verstevigd.

De Parlementaire nieuwsbrief geeft een overzicht van de belangrijkste bronnen van overheidsnieuws. Elke dag selecteert de redactie van de Parlementaire Nieuwsbrief het meest recente overheidsnieuws en officiële publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, persberichten van ministeries, provincies en gemeenten, Kamerstukken, Kamervragen, alle landelijke en regionale kranten, maand -en weekbladen en ontelbare websites. Dankzij de Parlementaire Nieuwsbrief is zelf op zoek gaan naar overheidsnieuws dus niet meer nodig.

Belangrijkste motieven voor de keuze van Veritate zijn de expertise van het bedrijf op het gebied van e-mail publishing, de goede prijskwaliteit verhouding en de ASP tool VeritateMail waarmee Sdu Uitgevers na implementatie zelfstandig uitvoer kan geven aan haar e- mail marketing activiteiten. Naast het leveren van deze software begeleidt Veritate Sdu Uitgevers bij het verder integreren van e-mail in de marketing communicatie strategie.

Veritate Company is het gespecialiseerde software & consultancy bedrijf voor e-mail marketing, e-mail e-publishing en e-crm. Naast de ASP software VeritateMail-Publisher voor uitgevers en VeritateMail- EDM voor marketeers levert het bedrijf uiteenlopende diensten zoals o.a. strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, content mediation en list services. Tot de klanten van Veritate behoren gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties. Onder het label MailMedia / Sapenda.com publiceert en exploiteert Veritate e-zines en e-mail nieuwsbrieven waarmee zij mediabureaus en bekende adverteerders bedient.

Deel: ' Staatscourant start Parlementaire e-mail nieuwsbrief met Veritate Co.. '
Lees ook