Gemeente Lelystad

Stadbulletin geeft veel achtergrondinformatie

Het Stadsbulletin wordt op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari huis-aan-huis in Lelystad en het buitengebied verspreid. In deze editie staat veel achtergrondinformatie rond het belangrijkste nieuws in de stad van de afgelopen periode, zoals over de verkiezingen en de branden in het Smedinghuis en de Zandbankschool.

Ook in deze editie van het Stadsbulletin staat weer veel praktische informatie. Naast de agenda en data van raads- en commissievergaderingen, zijn er bijvoorbeeld ook de nieuwe legestarieven in opgenomen. Ook staan de groeicijfers van de stad (bevolking en aantal woningen) in dit eerste nummer van 2003.

De achtergrondinformatie in het Stadsbulletin gaat over tal van onderwerpen, zoals de problemen rond de gasleidingen in Kempenaar, de introductie van de OV-wijzer, nieuws over de
herstructureringsprojecten en het feit dat Lelystad de groenste stad van het land is. Verder bevat de krant veel korte nieuwsberichten: van de opening van de Sport-o-theek tot de onthulling een kunstwerk in de Wold.

---

© Geplaatst op 30 januari 2003

Zoekwoorden:

Deel: ' Stadbulletin Lelystad geeft veel achtergrondinformatie '
Lees ook