Gemeente Eindhoven

nieuws | persberichten

Persbericht: 1oktober 2001

Algemene informatie over werk, zorg en inkomen voortaan bij stadsdeelkantoren

Vanaf 1 oktober 2001 kunnen alle Eindhovenaren voor algemene informatie over werk, zorg en inkomen terecht bij de stadsdeelkantoren. Op die datum sluit de dienst Werk, Zorg en Inkomen (WZI) aan de Deken van Somerenstraat haar deuren voor mensen zonder afspraak en de algemene telefonische informatielijn.

Inwoners van Eindhoven (cliënten en niet- cliënten) moeten dus vanaf 1 oktober voor algemene vragen met het stadsdeelkantoor contact opnemen. Cliënten van WZI die een specifieke vraag hebben - een vraag die niet zonder het dossier beantwoord kan worden - kunnen dan alleen nog bij de vaste contactpersoon terecht, of het nu om een bijstandscliënt of Wvg- cliënt gaat, iemand die gebruik maakt van de Reductieregeling of de Woontussenvoorziening.

Nog niet alle stadsdeelkantoren zijn op dit moment geopend. Open zijn Tongelre, Strijp en Woensel-Zuid. Gestel opent half november. Stratum en Woensel-Noord openen waarschijnlijk begin 2002. Eindhovenaren uit een stadsdeel waarvan het stadsdeelkantoor nog niet open is, kunnen terecht bij een stadsdeelkantoor dat al wel geopend is. Bovendien zijn alle stadsdeelkantoren telefonisch bereikbaar.

Zoekwoorden:

Deel: ' Stadsdeelkantoren gemeente Eindhoven werk, zorg en inkomen '
Lees ook