Staffable Payroll winnaar 2016 in Horeca-payrolling


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160411 -- Staffable Payroll is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Horeca-payrollingbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een ijzersterke positionering. ‘Staffable Payroll weet haar uitgebreide kennis van horeca-payrolling en human capital uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Er is geen tweede op dit niveau in Nederland.’

Met payrolling verleggen organisaties niet alleen hun arbeidsrechtelijke risico’s, maar ook hun administratieve lasten. Zo houden ze meer tijd over voor het runnen van hun zaak. Staffable Payroll (officiële naam: Projectbureau Staffable BV) is een landelijke aanbieder van gecertificeerde payrollservices voor de horeca en staat organisaties met raad en daad terzijde op het gebied van personeelszaken en HR. Al sinds haar oprichting in 2004 richt de onderneming zich exclusief op de gastvrijheidsbranche en ziet zij het als haar taak horecapayrolling te professionaliseren. Staffable Payroll is onderdeel van Mise en Place, een totaalleverancier van personeelsdiensten voor de hospitalitybranche.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Staffable Payroll een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Staffable Payroll, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

[Staffable Payroll winnaar 2016 in Horeca-payrolling]

Samen realiseren en ontwikkelen
De missionstatement van Staffable luidt: ‘Together we proudly put energy in making friends & creating synergy‘. Dit is in feite de rode draad die door de onderneming loopt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Al het succes wordt toegeschreven aan de wil om samen zaken te realiseren en te ontwikkelen. Dat wil zeggen dat de werknemers van Staffable en de opdrachtgevers samen streven naar het beter maken van relaties. Inspireren, motiveren, coaching, enzovoort; alles wordt op de meest professionele wijze ingezet.’

Staffable Payroll is onderdeel van Mise en Place, een totaalleverancier van personeelsdiensten voor de hospitalitybranche met diverse specialismen waarmee de branche in een ‘one stop shop’ bediend kan worden.

Met 46 vestigingen in zes Europese landen, een eigen staf van circa 300 man en zo’n 15.000 duizend mensen aan het werk, werkt Mise en Place dagelijks aan de kernwaarde van de organisatie: het verbinden van mensen en organisaties.

‘Staffable doet en presteert iets bijzonders in horecaland’, aldus de jury. ‘Er is geen tweede op dit niveau in Nederland. Honderden duurzame topondernemers als klant en duizenden bevlogen mensen aan het werk. Payrolling voorbij! Alles gericht op topkwaliteit. Mensgericht en klantgericht. Opleiding, begeleiding, training, coaching – kortom, alles wat een medewerker nodig heeft om zijn of haar passie te vinden en maximaal te kunnen presteren. Staffable is daarom niet alleen de terechte branchewinnaar, maar tevens kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016!’

Meer informatie: https://staffable.eu 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Staffable Payroll winnaar 2016 in Horeca-payrolling '
Lees ook