Stage en vakantiewerk in de Ardennen


BURE (Belgie), 20170707 -- De vakantieperiode komt er weer aan en Parc La Clusure, de enige 5-sterren ANWB camping van de Ardennen, zoekt gemotiveerde scholieren en studenten. Bij Parc La Clusure werkt een groot energiek team aan alle facetten van het vakantiepark, denk hierbij aan de receptie, buitenterrein, winkel, Grand Café en restaurant, snackbar, pizzeria, keuken, zwembad, schoonmaak, buitensport en het bekende recreatieteam. Een team van gastvrije, representatieve en servicegerichte jongeren, onder leiding van ervaren leidinggevenden maken het verblijf voor de gasten tot een onvergetelijke ervaring.

Christina Veenstra heeft in het voorjaar en de zomer van 2016 stage gelopen op de receptie van Parc La Clusure en heeft de studie MBO Toerisme Frontoffice manager niveau 4 gedaan. “Mijn stage op Parc La Clusure was super leuk en leerzaam. Het werken op de receptie was uitdagend, aanpakken, maar altijd gezellig. Iedereen helpt elkaar en samen zorg je ervoor dat het verblijf van iedere gast uitstekend is. De fijne werksfeer samen met alle toffe collega’s zorgde voor een onvergetelijke ervaring, vol gezelligheid en avontuur. Een ervaring om nooit te vergeten!”, aldus Christina.

Verblijf en maaltijden
Studenten verblijven met meerdere collega’s in grote bungalowtenten (met bedden) of in stacaravans. Studenten die alleen willen slapen kunnen zelf ook in een eigen tentje slapen. “Je ontvangt daarvoor een kleine vergoeding per week. Blijf je een lange periode (2 maanden of langer), dan krijg je een kleine caravan. Tijdens het hoogseizoen bereidt onze kok elke dag een gezonde warme maaltijd voor alle medewerkers. Voor het ontbijt en de lunch moet je zelf zorgen. De hoogte van je salaris is gebaseerd op je leeftijd. Kom je voor het tweede jaar terug naar Parc La Clusure, dan verdien je het salaris van iemand die een jaar ouder is. Stagiaires worden uitbetaald volgens de normen. Maar ook aan de reiskosten is gedacht”, aldus Tirsa Wullems van Parc La Clusure.
[Stage en vakantiewerk in de Ardennen]

Het hart van de Ardennen
Camping Parc La Clusure heeft ruim 469 plaatsen en is de enige 5 sterren ANWB-camping in het hart van de Ardennen. Parc La Clusure biedt naast kampeerplaatsen ook de mogelijkheid van het huren van een stacaravan, bungalow of een huurtent. “We hebben met een groot team een camping opgebouwd die garant staat voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad, of dineren in stijl. Het kan allemaal bij Parc La Clusure”, aldus Jan Jehee (directeur Parc La Clusure).

Voor meer informatie bezoek de website van Parc La Clusure


Deel: ' Stage en vakantiewerk in de Ardennen '
Lees ook