Ingezonden persbericht


<<...OLE_Obj...>>

Stand-up comedian Steef Cuijpers krijgt programma op Radio 538 Top stand-up comedian van Comedytrain, bekende tekstschrijver en nu ook radiopresentator

Hilversum, 30 juli 2001 - Vanaf zondag 5 augustus gaat Steef Cuijpers iedere zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur een nieuw programma presenteren op Radio 538. Steef Cuijpers is één van de meest belovende comedy talenten van Nederland en treedt regelmatig op met de stand-up comedians van de Comedytrain. Daarnaast is zijn grootste passie muziek. De combinatie van liefde voor humor en muziek maakt Steef Cuijpers tot de juiste persoon voor een nieuw radioprogramma, waarin hits worden afgewisseld met zijn aanstekelijke humor.

Steef Cuijpers werkt in zijn programma samen met Radio 538 DJ Lindo Duvall. Naast zijn stand-up werk voor de Comedytrain, werkt Steef Cuijpers tevens als tekstschrijver mee aan televisieprogramma's als 'Later wordt het leuk' en 'Jack Jubelt'. Kortom, een talentvol persoon die nu zijn horizon gaat verbreden met zijn eigen radioprogramma 'Steef Cuijpers'.

Radio 538 Program Director Uunco Cerfontaine: "Ik heb samen met Erik de Zwart een optreden gezien van Steef Cuijpers in Amsterdam. We hebben die avond zo gelachen dat we hem meteen een contract hebben aangeboden. We denken dat zijn erg directe humor ook op de radio goed zal overkomen."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Stand-up comedian Steef Cuijpers vast bij Radio 538 '
Lees ook