Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat


ALMERE, 20161020 -- Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze nemen weinig opslagruimte in, bieden ruim voldoende ruimte voor de boodschappen en zijn minstens zo stevig als de bekende houten kistjes en andere ouderwetse oplossingen. ABC Display liet zich hierdoor inspireren en ontwikkelde een mobiele presentatiekast: net zo eenvoudig als het Albert Heijn boodschappenkratje.

[foto: ABC-Display presentatiekast, opgevouwen als een AH kratje]

“Ouderwetse houtbouw vormde lange tijd de enige keuze voor standbouw. Er bestond geen alternatief voor de tijdrovende en dure methode om stands op te bouwen. Standbouwers vervoeren de stands per zware vrachtwagen en nemen gerust een week de tijd om alles op locatie op te bouwen. Onze doelgroep vroeg ons steeds vaker om meer flexibele en bovendien meer voordelige oplossingen. We ontwikkelden onze uitvouwbare presentatiekast, analoog aan het boodschappenkratje dat de houten kist jaren geleden verving”, aldus Cyrus Truijens van ABC Display.

[foto: ABC-Display presentatiekast, uitgeklapt] 100% Nederlands product

De uitvouwbare presentatiekast van ABC Display is een Nederlandse uitvinding waarop patent is aangevraagd en verkregen. Ook de productie vindt in eigen land plaats, net als de eventuele prints die er mogelijk zijn voor een unieke en overtuigende presentatie. De mobiele presentatiekast laat zich binnen 60 seconden uitklappen en omtoveren tot een degelijke en professionele presentatie voor beurzen en evenementen.

Inspiratie voor de presentatiekast

“We zochten naar een methode om een professionele presentatie te bieden, die weer eenvoudig in te klappen valt. We vonden in de Albert Heijn boodschappenkrat die supermarkten gebruiken de ideale inspiratie. De kratten zijn goed van kwaliteit, gemakkelijk in en uit te klappen en daardoor bovendien efficiënt op te bergen. We vertaalden deze eigenschappen naar onze presentatiekast, waarmee een product is ontstaan dat optimaal voldoet aan de wensen van onze doelgroep”, aldus Cyrus Truijens van ABC Display.

Over ABC Display

ABC Display is als familiebedrijf sinds 1979 producent van presentatiesystemen. Het bedrijf doet zoveel mogelijk in-house en verzorgt daardoor zelf de volledige productie. ABC Display verzorgt zowel de hardware als print en kan de systemen leveren vanuit een eigen opstelling en voorraad. De eigen systemen van de onderneming zorgen voor een uniek aanbod, in het geval van de mobiele presentatiekast zelfs voorzien van een patent.

https://www.abcdisplay.nl/producten/presentatiekast/


Deel: ' Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat '
Lees ook