STAR Group zet groeistrategie voort met overname van Steven Parc


STAR kondigt de acquisitie aan van Steven Parc

MOERDIJK, 20130617 -- STAR Group B.V. (‘STAR’) neemt vandaag 100% van de aandelen over in technisch projectbureau Steven Parc Technische Specialisten B.V. (‘Steven Parc’). Steven Parc, opgericht in 2002, biedt hooggekwalificeerde oplossingen op basis van technische kennis binnen de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Klanten van Steven Parc zijn de top 100 ondernemingen in de procesindustrie en energiesector. Het projectbureau is actief in Nederland en België en heeft haar hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.

Francois Claeijs, oprichter en CEO van STAR: “Deze overname is in lijn met onze strategie om de beste professionals aan de beste projecten te verbinden. Door deze overname zijn wij in onze thuismarkt, het Noordzeegebied, met dagelijks 1.200 actieve professionals verreweg de grootste aanbieder in technische projectsupport binnen up- mid- en downstream in de Oil, Gas, Power en gerelateerde industrieën. Hiermee kunnen wij zowel onze klanten als technische specialisten nog breder en beter bedienen. We zijn ervan overtuigd dat het huidige sterke team van Steven Parc zich onder de vleugels van STAR nog verder kan ontwikkelen. Naast onze internationale groeiambities in Duitsland, zien wij in Steven Parc een goede partner om ook onze activiteiten in de Benelux een impuls te geven. We zijn dan ook zeer verheugd om deze acquisitie, die mede mogelijk is gemaakt door de actieve steun van onze aandeelhouder Parcom Capital, te kunnen aankondigen." 

Steven Parc realiseerde in 2012 een omzet van € 17 miljoen. Over 2012 bedroeg de omzet van STAR € 94 miljoen. De verwachte omzet van STAR inclusief Steven Parc voor 2013 bedraagt ruim € 125 miljoen.

See the original pdf-file.


Deel: ' STAR Group zet groeistrategie voort met overname van Steven Parc '
Lees ook