Gemeente AmsterdamBetreft:
Eventuele huldiging Ajax

Geachte mevrouw, mijnheer,

Als Ajax op 29 april of 2 mei landskampioen wordt, dan krijgen de spelers op 3 mei een huldiging aangeboden door de gemeente Amsterdam. Als Ajax op 6 mei kampioen wordt, dan is een huldiging dezelfde avond. In beide gevallen is de huldiging op het ArenaPark. Het programma van de huldiging voor 3 mei:
17.00 uur: Start programma met muziek
19.30 uur: Start huldiging
20.30 uur: Einde huldiging
Als de huldiging niet op 3 mei is, dan wordt u later geïnformeerd over het programma voor 6 mei.
Tijdens de huldiging zijn twee ruimten beschikbaar voor de media: 1. Een verhoogd persvak met schuin zicht op het podium. 2. De mixed zone naast het podium voor korte interviews met spelers. De ruimte is op beide plekken beperkt. Daarom moet u zich accrediteren. Hoewel het mogelijk is om tussen beide locaties heen en weer te lopen is dit in de praktijk ingewikkeld. Er wordt van u verwacht dat u in onderling overleg goede afspraken maakt over het rouleren op deze locaties.
Aan de accreditatie is een aantal regels verbonden: 1. U moet in het bezit zijn van een geldige perskaart. 2. De accreditatie is naamsgebonden.
3. Er mogen geen opstapjes, kratjes, trapjes e.d. worden meegenomen. 4. Er is een beperkt aantal persplaatsen. Niet alle aanvragen worden dus gehonoreerd. Wij zullen de beschikbare plaatsen zo goed mogelijk verdelen. 5. De accreditatie voor het persvak en de mixed zone verloopt via de gemeente Amsterdam. U kunt uw verzoek indienen tot uiterlijk woensdag 2 mei, 09.00 uur, via een e-mail aan: b.bruijn@amsterdam.nl.
6. U krijgt voor 2 mei 18.00 uur uitsluitsel of u geaccrediteerd bent. U ontvangt dan ook nadere informatie, ook over waar en hoe u het toegangsbewijs kunt ophalen.

Met vriendelijke groet,
afdeling Bestuursvoorlichting
Bezoekadres
Stadhuis, Amstel 1
1011 PN Amsterdam
Postbus 202
1000 AE Amsterdam
Telefoon 020 552 2117
Fax 020 624 5550
www.amsterdam.nl

Datum 27 april 2012

Zoekwoorden:

Deel: ' Start accreditatie mogelijke huldiging Ajax '


Lees ook