gemeente albrandswaard


p e r s b e r i c h t

start bouw winkelcentrum en 11 woningen in de wijk portland te rhoon

op dinsdag 20 april 2004 geeft de heer d.c. roelse, wethouder van de gemeente albrandswaard, het officile startsein voor de bouw van het winkelcentrum met 11 woningen in de wijk portland. vanaf medio 2005 kunnen de wijkbewoners in het nieuwe winkelcentrum terecht voor hun dagelijkse boodschappen.

winkels (circa 2.500 m2)
de winkels komen te liggen aan een centraal plein, dat het middelpunt van de wijk moet worden. de parkeervoorzieningen liggen letterlijk voor de deur. het winkelcentrum zal plaats bieden aan een grote c1000-supermarkt en een aantal winkels in branches in de dagelijkse behoeften sfeer, die op wijkniveau kunnen functioneren. te denken valt aan de volgende branches horeca, drogisterij, kapsalon, bakker, etc.

woningen
boven het winkelcentrum worden 11 ruime appartementen gerealiseerd, die voorzien zijn van een fraai dakterras van circa 48 m2. de prijzen van de woningen varieren van 199.500 tot 250.000,-. inmiddels zijn alle appartementen verkocht.

dit project komt tot stand met medewerking van:
blauwhoed bv als projectontwikkelaar.
het ontwerp is van de hand van studio acht te rotterdam. j. van daalen te arkel is de aannemer die het project gaat bouwen en de constructie werd berekend door imd te rotterdam.


---

voor nadere informatie;
blauwhoed bv, mevrouw w.f. bakker-vermeulen, telefoon 010-45 35 229. mail: wbakker@blauwhoed.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Start bouw winkelcentrum en 11 woningen in Portland te Rhoon '
Lees ook