SP

START CAMPAGNE .HANDEN AF VAN DE WAO.

START CAMPAGNE .HANDEN AF VAN DE WAO.

Rotterdam, 11 februari 1999

Uitnodiging

START CAMPAGNE .HANDEN AF VAN DE WAO.

Woensdag 17 februari, 11.30 uur Perscentrum Nieuwspoort Den Haag

Het zijn zorgelijke dagen voor de 900.000 mensen die in ons land in de WAO zitten. Na alle eerdere ingrepen in de grootste arbeidsongeschiktheidsregeling van Nederland wordt van verschillende kanten opnieuw gemorreld aan de WAO. Geluiden klinken over kortere en lagere uitkeringen, nog strengere keuringen en herkeuringen en een nog bottere selectie.

De officiële discussie in het parlement is uitgesteld tot na de Statenverkiezingen. Maar ondertussen maken wij ons ernstige zorgen. Precies daarom vinden we dat het hoogste tijd is om een .officiële waorschuwing. uit te doen gaan aan de politiek tegen ruw spel met de WAO. Daarom is, op initiatief van de SP, het comité .Handen af van de WAO. opgericht. In de komende weken zullen we op grote schaal mensen in de gelegenheid stellen zo.n officiële waorschuwing te tekenen en naar de regering te sturen. U willen we uitnodigen om aanwezig te zijn bij de start van onze campagne .Handen af van de WAO.. Die vindt plaats op woensdag 17 februari om 11.30 uur in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.
Na het voorstellen van de overige leden van ons comité en enkele korte toelichtingen zullen we samen met andere bezorgden de eerste .officiële waorschuwing. aan de regering ondertekenen en afleveren bij de minister-president.

Hopelijk mogen we u ontmoeten op 17 februari in Nieuwspoort.

Met vriendelijke groet,

Namens het actiecomité Handen af van de WAO,

Frans Moor,
Oud-lid der Staten-Generaal.
Piet de Visser
Oud-lid der Staten-Generaal
Jan de Wit
Tweede Kamerlid SP


12 feb 99 16:47

Deel: ' Start campagne 'Handen af van de wao' '
Lees ook