Vijfhuizen, 3 oktober 2001

Start biedt leukste werkplek van 2002

Open dag Floriade levert het bewijs

Start heeft voor volgend jaar een unieke werkplek in de aanbieding. Werken op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2002 in Vijfhuizen betekent immers werken in de leukste tuin van Nederland. Belangstellenden voor een van de vele uitdagende vacatures kunnen op de open dag van zondag 7 oktober 2001 alle informatie krijgen bij de speciale Start-stand. Ook inschrijven is dan mogelijk.

Werken op de Floriade is zo uniek, omdat het evenement slechts een keer in de tien jaar georganiseerd wordt. Van 6 april tot en met 20 oktober 2002, werken duizenden mensen uit maar liefst dertig verschillende landen aan het welslagen van het grootste publieksevenement in Nederland. De Floriade 2002 heeft Start uitgekozen om als enige in de uitzendbranche mensen te gaan werven voor dit bijzondere project. Hierbij gaat het met name om horeca- en kassamedewerkers, technisch medewerkers, schoonmakers, chauffeurs en cateringmedewerkers.

Jongeren, herintreders, 55-plussers

Het tijdelijke karakter van de Floriade maakt de functies uitermate geschikt voor jongeren, herintreders en 55-plussers. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen een prima bijdrage leveren aan dit project. Een specifieke opleiding is niet vereist. Zonodig biedt Start gratis aanvullende trainingen. Wel moeten kandidaten gemotiveerd en representatief zijn en beschikken over een klant- en servicegerichte, collegiale en flexibele instelling.

Belangstellenden die zich bij de Start-kraam melden, kunnen zich ook meteen aansluiten bij een van de rondleidingen over het park. Ook kunnen zij deelnemen aan de vele andere leuke activiteiten die speciaal voor deze open dag georganiseerd worden. Meer informatie over de open dag van de Floriade is terug te vinden op de site www.floriade.com.

Start Floriadevestiging

Om de invulling van de vacatures in goede banen te leiden, beschikt Start over een speciale Floriadevestiging. De medewerkers van deze vestiging zijn elke dag bereikbaar voor informatie en hulp. Belangstellenden die niet naar de open dag kan komen, kunnen dus altijd terecht bij deze vestiging. De vestiging is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer (023) 55 80 909.

Deel: ' Start op Open dag Floriade '
Lees ook