Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

13 maart: Start Opbouw Strandpaviljoen Blue Lagoon te Scheveningen

Nieuwe strandseizoen staat alweer voor de deur:

op 18 maart opent de Blue Lagoon als eerste haar deuren!

Scheveningen, 9 maart 2003

Op 13 maart a.s. is het alweer zover. Dan start de Blue Lagoon in Scheveningen, die dit jaar 24 jaar bestaat, met het opbouwen van haar strandpaviljoen. Vanaf dinsdag 18 maart is de Blue Lagoon als eerste strandtent weer geopend voor alle bezoekers, die willen genieten van een heerlijk hapje en/of drankje aan het strand. Dit jaar kan men daar extra lang van genieten, want alle strandtenten mogen tot 1 november blijven staan. Alle bezoekers van de Blue Lagoon maken dit seizoen tevens kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Isla Margarita.

Deze week is men al begonnen met het klaarmaken van 1,5 kilometer strand voor de opbouw van de verschillende strandpaviljoens. Op donderdag 13 maart aanstaande start één van de oudste strandpaviljoens van Scheveningen, de Blue Lagoon, met het opbouwen van haar strandtent. Voor het eerst mogen de strandtenten 7 maanden lang blijven staan, tot 1 november 2003.

Goed strandseizoen verwacht

De Blue Lagoon, die volgend jaar 25 jaar bestaat en trendsetter was met de eerste buiten-BBQ, verwacht een goed strandseizoen. "Wegens de huidige economische situatie en dreigende oorlog met Irak, gaan veel Nederlanders liever niet op vakantie", aldus Peter Ludovici, eigenaar van de Blue Lagoon. "Wij verwachten dus, dat veel Nederlanders de Hollandse kust verkiezen boven een reis naar het buitenland. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat het goedkoper is om in Nederland aan de kust te vertoeven, dan elders in Europa. Om deze redenen ben ik zeer positief over het komende strandseizoen. Nu de zon nog!".

Rekening is vakantie waard

Samen met Tailor Made BV organiseert de Blue Lagoon een actie, waarbij een geheel verzorgde vakantie voor 2 personen naar Isla Margarita te winnen is. Bezoekers hoeven alleen hun naam en adresgegevens achterop de rekening te zetten en te deponeren in de speciale "Tailor Made bus". De trekking van de gelukkige winnaar zal aan het einde van het strandseizoen plaatsvinden en op de website van de Blue Lagoon, www.bluelagoon.nl, bekend worden gemaakt.

Vuurwerk en strandrace

"Wij zijn blij dat de diverse vuurwerken er dit jaar ook weer komen", aldus Peter Ludovici. "Dit jaar zal het vuurwerk alleen niet meer vanaf de Pier worden afgestoken, maar vanaf pontons in zee. Verder hoop ik persoonlijk dat de strandrace weer terugkomt in Scheveningen, maar dan in een andere vorm. Bijvoorbeeld in de vorm van een 4x4 behendigheidstest.'

De Blue Lagoon opent op 18 maart als eerste in Scheveningen haar deuren.

Voor meer informatie:

Blue Lagoon

Strandweg 25 - 27 (schuin tegenover SeaLife)

www.bluelagoon.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Deel: ' Start Opbouw Strandpaviljoen Blue Lagoon te Scheveningen 13-3-2003 '
Lees ook