CDA

19 februari: Start Overijsselse Statencampagne in Rijssen

Op woensdag 19 februari a.s. start het CDA in Overijssel de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen met een grote verkiezingsmanifestatie in Parkgebouw, (Oosterhofweg 49) te Rijssen.

Minister De Geus (Sociale Zaken en Werkgelegenheid, VWS), de Overijsselse CDA-lijsttrekker Piet Jansen en Yvonne Timmerman-Buck (voorzitter CDA-Eerste Kamerfractie) houden toespraken. Partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt wordt geïnterviewd en staatssecretaris Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) maakt deel uit van het panel. De manifestatie begint om 19.30 uur en eindigt om circa 21.00 uur.

De bijeenkomst wordt om 19.30 uur geopend door de Twentezangers. Daarna worden Marja van Bijsterveldt en Harrie Kerssies (voorzitter van het CDA-Overijssel) geïnterviewd, en zijn er toespraken van minister Aert-Jan de Geus en senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck.

Na een videopresentatie van het werkbezoek dat woensdagmiddag gebracht wordt aan Deventer worden alle 44 Overijsselse kandidaat-Statenleden voorgesteld.

Vervolgens is er een paneldiscussie aan de hand van stellingen. Staatssecretaris Agnes van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking), minister Aert-Jan de Geus, lijsttrekker Piet Jansen en het Overijsselse Tweede Kamerlid Theo Rietkerk maken deel uit van het panel. Lijsttrekker Piet Jansen sluit de manifestatie af.

Grandcafé
Voorafgaande aan de startmanifestatie is er vanaf 18.00 uur een Grand café waar met (kandidaat-) Statenleden gediscussieerd kan worden over de thema's: veilig, sociaal, sterk, vitaal, duurzaam, solide, dynamisch en bereikbaar. Ook na 21.00 uur is dit Grand café geopend.

Deel: ' Start Overijsselse Statencampagne in Rijssen '
Lees ook