Ingezonden persbericht

PersberichtPer SMS de glamourwereld in
Winnaars van de Vizzavi Star Challenge een weekend lang in de spotlights

Amsterdam, mei 2002 Opgemaakt en gekleed als een echte beroemdheid met populaire soapsterren als Katja Schuurman, Johnny de Mol, Gordon en Froukje de Both naar een exclusief gala in een romantisch kasteel? De glamourwereld lijkt een onbereikbare droom, die alleen is weggelegd voor echte sterren. En toch wordt het werkelijkheid voor het team dat de hoofdprijs wint tijdens de slotronde van de Vizzavi Star Challenge die begint op 18 mei.

Honderden teams strijden sinds 1 mei met elkaar in dit spannende interactieve SMS-spel door per SMS allerlei vragen over sterren en het sterrendom te beantwoorden. Goede antwoorden worden beloond met punten en extra prijzen waaronder mobiele telefoons, hometheaters, DVD s, video s en CD s. In de finale moeten ze proberen zoveel mogelijk vrienden en familieleden te mobiliseren om per SMS op hun team te stemmen. Hiermee scoren ze extra punten. Bovendien kunnen stemmers spetterende prijzen winnen. Wie nog mee wil doen aan de Vizzavi Star Challenge, pakt zijn of haar mobieltje en belt 0900-400 4001, stuurt een SMS-je (INFO naar 3001), of gaat naar de speciale actiesite op www.vizzavi.nl. Op de actiesite is alle informatie over de Vizzavi Star Challenge terug te vinden.

Katja en Johnny live
Het winnende team van het SMS-spel, wordt in het weekend van 31 mei als VIP-sterren in de spotlights gezet. Ze zijn te gast op het exclusieve Glamago-gala event op kasteel Hoge Vuursche en een chic diner op 31 mei. Om daar zo mooi mogelijk te verschijnen, worden ze door professionele kappers, visagisten en kleedsters omgetoverd tot ware sterren. Hierbij ontmoeten de winnaars Katja Schuurman en Johnny de Mol in levende lijve! Alsof dat nog niet genoeg is, mogen de hoofdprijswinnaars overnachten in een 4 sterrenhotel. De volgende dag ontvangen zij ook nog eens een verrassing van Katja en Johnny.

Over Vizzavi
Vizzavi is een gezamenlijke onderneming (50/50) van de Vodafone Group, s werelds leidende bedrijf in mobiele communicatie, en Vivendi Universal, Europees marktleider op het gebied van entertainment. Vizzavi wil in Europa de toonaangevende mobiele portal zijn door uit te blinken in mobiele diensten, entertainment en uitwisseling van informatie. Informatie en diensten van Vizzavi zijn op diverse manieren toegankelijk, via de mobiele telefoon, de Personal Computers en Personal Digital Assistent (PDA). Vizzavi is opgericht in juli 2000 en bedient nu 6,3 miljoen klanten in Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:
Hanneke Zwierink
Communication Manager Vizzavi Nederland
Tel: 06 250 04 257
hanneke.zwierink@corp.vizzavi.nl

Deel: ' Start slotronde Vizzavi Star Challenge '
Lees ook