IQUIP INFORMATICA BV

Start Sogeti Nederland B.V. vanaf 1 augustus 2002

Diemen, 26 juli 2002

Vanaf 1 augustus 2002 gaan IQUIP Informatica B.V. (IQUIP), Gimbrère en Dohmen B.V. (G&D) en Twinac Software B.V. (Twinsoft) samen verder onder de naam Sogeti Nederland B.V. (Sogeti). De statutaire directie wordt gevormd door Hans van Waayenburg (CEO), Jan van Dijk (COO) en Jo de Hoog (CFO).

ICT'ers pur sang
De afgelopen jaren is het aanbod van ICT-dienstverleners sterk gegroeid en daarmee groeide ook het dienstenaanbod. Teneinde de markt nog beter te kunnen bedienen, heeft Cap Gemini S.A. gekozen voor een strategie waarbij wereldwijd twee A-merken naast elkaar gaan opereren t.w. Sogeti en Cap Gemini Ernst & Young. Gebruikmakend van de lokale kennis en expertise wordt in diverse landen Sogeti opgericht. Uitgaande van deze 'local professional services' wordt klanten ter plaatse een breed scala aan technologische IT-kennis en -expertise geboden.

In Nederland betekent dit dat Sogeti zich richt op de lokale markt en deel uitmaakt van het internationale Sogeti-netwerk. Sogeti opereert in Nederland naast haar Utrechtse zusterbedrijf Cap Gemini Ernst & Young.

Sogeti Nederland B.V.
Met ruim 2.000 medewerkers bundelt Sogeti meer dan 30 jaar ICT-kennis en -expertise in één bedrijf. Het realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot haar core-business. Middels de inzet van ICT wil Sogeti bijdragen aan het behalen van de operationele doelstellingen van haar klanten. Sogeti biedt tevens diensten op en om platformen die specifiek zijn toegesneden op real-time transactieverwerking en naast hoge beschikbaarheid, fault-tolerance garanderen.

De dienstverlening van Sogeti is georganiseerd in de divisies Architetuur en Implementatie, Engineering en Projecten, Software Control, Applicatie en Infrastructuur Management en Integratie. Naast het hoofdkantoor in Vianen, beschikt Sogeti over vestigingen in Amersfoort, Culemborg, Diemen, Groningen, Reeuwijk, Rotterdam en 's-Hertogenbosch.

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

IQUIP Informatica B.V.
Joyce van Leeuwen
Tel. (020) 660 66 00 + 5091
E-mail j.van.leeuwen@iquip.nl

26 jul 02 09:54

Deel: ' Start Sogeti Nederland B.V. vanaf 1 augustus 2002 '


Lees ook