Gouda, 18 januari 1999

Open dag op zaterdag 30 januari bij 60 vestigingen

Start Uitzendbureau speurt naar intercedenten

Start, met circa 4000 eigen medewerkers verspreid over 600 vestigingen in Nederland, gaat op zoek naar nieuwe intercedenten. Daarvoor gaat op 18 januari een wervingscampagne van start, onder meer met een reeks radiocommercials.

Van de 4000 Start-medewerkers zijn er 2500 werkzaam als intercedent. Naast de radiocampagne houdt Start ook een open dag voor mensen die een baan als intercedent overwegen en die niet in de gelegenheid zijn door de week een Start-vestiging te bezoeken. De open dag vindt plaats op zaterdag 30 januari 1999 van 10.00 tot 14.00 uur bij circa 60 vestigingen van Start. Geïnteresseerden in de functie van intercedent hebben dan de mogelijkheid om rechtstreeks van Start-intercedenten te horen hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Via een 0800-nummer kan de komende tijd een speciaal informatiepakket worden opgevraagd waarin alles te vinden is over het werk van een intercedent.

Motivatie

Intercedent is een veelzijdige en veeleisende baan. Kandidaten dienen te beschikken over een HBO-denk- en Bwerkniveau en zo=n twee jaar commerciële werkervaring. Motivatie, het bezit van een rijbewijs en goede communicatieve vaardigheden zijn vereist. Want de intercendent is de spil in het verkeer tussen werkgevers en uitzendkrachten.

70.000 mensen

Start is een van de grootste full-service arbeidsmarktintermediairs in Nederland en neemt de tweede plaats in op de Nederlandse uitzendmarkt. Over 1997 realiseerde Start een omzet van 1,9 miljard gulden en een netto winst van 35 miljoen gulden. Dagelijks werken circa 70.000 mensen via Start. Start biedt naast uitzenden ook diensten aan als loopbaaninterventie, poolmanagement, opleidingen, werving & selectie en detacheringen.
_________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Start Uitzendbureau, dhr. Erik Theunissen, tel. (0182) 695028.

Deel: ' Start Uitzendbureau werft intercedenten op open dag '
Lees ook