Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 27 augustus 2001. Persbericht 2001/52

Burgemeester Salet lost startschot wervingscampagne brandweer

Morgenmiddag 28 augustus om 15.00 uur zal burgemeester Mirjam Salet op indringende en spectaculaire wijze het startschot lossen voor een grote wervingscampagne van de brandweer van Hoogezand-Sappemeer.

Het brandweerkorps, dat voor het grootste gedeelte uit vrijwilligers bestaat, hoopt binnenkort 8 nieuwe brandweermannen of -vrouwen te mogen verwelkomen die iets willen betekenen voor de samenleving en openstaan voor teamgeest en actie.

In de week van 27 augustus ontvangen alle inwoners van Hoogezand-Sappemeer en omgeving tussen de 20 en 30 jaar een informatiepakket waarin een beeld wordt geschetst over het werken bij de brandweer. Diegenen die zich meteen gegrepen voelen door het brandweerwerk of eerst graag wat meer informatie willen, kunnen zich vervolgens door middel van een bijgesloten antwoordkaart opgeven voor één van de twee voorlichtingsavonden op 12 en 13 september aanstaande. De avonden beginnen om 20.00 uur en vinden plaats in de brandweerkazerne aan de Rembrandtlaan in Hoogezand.

Deel: ' Startschot wervingscampagne brandweer in Hoogezand-Sappemeer '
Lees ook