Steeds vaker sneeuw met Pasen


Amstelveen, 20140304 -- Nu de winter nog altijd niet is ingetreden in Nederland en de paasvakantie relatief voordelig blijkt, lijkt een wintersport met Pasen aan populairiteit te winnen. Maar niet alle wintersportgebieden zijn dan even sneeuwzeker. De recent gelanceerde website WaarLigtdeSneeuwWel.nl biedt daarbij uitkomst. Dit is de enige site waar je skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget.

Supertips voor een wintersport met Pasen

Wintersport in de paasvakantie is relatief goedkoop. In combinatie met het wegblijven van de winter in Nederland, lijkt het aan populariteit te winnen. Maar waar kun je eind april nog genieten van goede sneeuwcondities? "Op Waarligtdesneeuwwel.nl geven we zeven supertips per maand, zodat in één oogopslag duidelijk wordt welke bestemmingen ideaal zijn en met welk reisbudget je er terecht kunt", aldus sitemanager Esmeralda van Dasselaar. Met de unieke Skifactor, die gebaseerd is op historische sneeuwdata, bieden we de bezoeker informatie over de sneeuwzekerheid van de bestemmingen in verschillende perioden.

Zoeken op basis van sneeuwzekerheid

Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

Eerder lanceerden de makers van WaarLigtdeSneeuwWel.nl ook al de populaire zonvakantie zoeker WaarSchijntdeZonWel.nl.


Deel: ' Steeds vaker sneeuw met Pasen '
Lees ook