19 Jan

Michael Mols actie...

Stefan Postma heeft geen contract weten af te dwingen bij Liverpool. Ondanks dat hij een goeie indruk heeft gemaakt bij de technische staf. Liverpool zal zijn progressie nauwlettend in de gaten houden en wellicht hem later alsnog een contract aanbieden.

De Michael Mols actie loopt goed en er zijn al vele handtekeningen verzameld door Henk Smiesing en Danny van Sonsbeek. Het doel is om 25.000 handtekeningen te verzamelen waarbij elke handtekening gewenst is. Maak daarom nu je eigen handtekeningenvel en laat iedereen deze ondertekenen. Alle verzamelde namen & handtekeningen kun je opsturen naar:

Michael Mols Aktie Jan van Galenstraat 9 3572 LA Utrecht

of faxen naar: 030-2724059

De lijsten kun je ook vinden bij de Fortuna speelhallen, enkele sportzaken en een aantal cafe's. Dus help Henk en Danny en laat deze actie voor het behoud van Michael Mols slagen.

FC Utrecht heeft een Bosnische international meegenomen naar het trainingskamp. Hij zou eigenlijk worden getest in de wedstrijd tegen Volendam maar deze werd door een te slecht veld afgekeurd. De 24 jarige centrale verdediger werd daarom in plaats van de geblesseerde Van Der Gaag meegenomen naar Estepona meegenomen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Stefan Postma van FC Utrecht niet naar Liverpool '
Lees ook